Werkgarantie therapeuten
Werken als psychosociaal therapeut en ACT therapeut
Werk samen met StressWise of solliciteer op een functie
Krijg cliënten doorverwezen via onze collega-platformen

Als student bij StressWise Academy krijg je werkgarantie bij StressWise

Wat houdt werkgarantie voor ACT therapeuten in?

Het diploma ACT & Psychosociaal Therapeut van StressWise Academy geeft je de mogelijkheid om samen te werken met StressWise psychologen. Als partner van StressWise kun je cliënten van onze platformen doorgezet krijgen. Lidmaatschap van een beroepsvereniging is hiervoor vereist. De garantie betekent dat je jaarlijks in elk geval enkele cliënten krijgt toegewezen. Het aantal cliënten kan flink oplopen afhankelijk van de vraag. StressWise heeft daarnaast regelmatig vacatures voor psychosociaal therapeuten of ACT coaches die zijn opgeleid bij StressWise Academy.

StressWise psychologen kan je perspectief versterken door een nauwe samenwerking en de werkgarantie.

Een gunstig perspectief voor psychosociaal therapeuten

Onze ACT & Psychosociaal Therapeut opleiding (3 jaar) is in combinatie met onze PSBK opleiding voldoende om je te registreren bij een beroepsvereniging voor therapeuten. Ook de ACT Therapeut opleiding (2 jaar) geeft toegang tot de beroepsvereniging. Meestal heb je dan al voldoende psychologische basiskennis en dus vrijstelling voor PSBK. Met het lidmaatschap wordt jouw begeleiding door zorgverzekeraars vergoed. Hiermee creëer je voor jezelf een gunstig toekomstperspectief. StressWise psychologen kan je perspectief verder versterken door een nauwe samenwerking en de werkgarantie.

Als je wilt kun je partner van StressWise worden en gaan we cliënten voor je werven.

Commerciële kennis en (online) ondersteuning door samenwerking

Onze therapeuten opleidingen gaan ook in op hoe je je eigen praktijk kunt vormgeven en hoe je jezelf kunt ‘verkopen’. In onze opleidingen krijg je voldoende bagage mee om jezelf als therapeut (of coach) te vestigen, ook op commercieel vlak. Zo bevat de opleiding ook een onderdeel onlinemarketing. We voorzien je dus sowieso van kennis om zelfstandig cliënten aan te trekken. Als je wilt kun je partner van StressWise worden en gaan we cliënten voor je werven. Mooi toch?

StressWise Academy is onderdeel van StressWise psychologen Nederland

Wil je als ACT therapeut/psychosociaal therapeut aan de slag?

Dat kan bij StressWise psychologen. Als afgestudeerd ACT & Psychosociaal Therapeut kun je je zelfstandige praktijk aansluiten bij ons platform. StressWise zet dan cliënten naar jou door. Hierbij is het belangrijk dat je de kernwaarden van StressWise uitdraagt – zoals verbinding en kwetsbaarheid – en tevens van belang dat je handig bent met de nieuwste communicatietechnologie. StressWise stelt deze beschikbaar en je krijgt hierbij uitgebreide uitleg. Neem eens een kijkje op de website van StressWise.

Ga terug naar opleidingen