Werkgarantie coaches
Werken als ACT en/of WerkGeluk Coach
Werk samen met StressWise of solliciteer op een functie
De opleidingen ACT coach en WerkGeluk coach van StressWise Academy bieden je werkgarantie

Als student bij StressWise Academy krijg je werkgarantie bij StressWise

Wat houdt werkgarantie voor ACT en WerkGeluk coaches in?

De diploma’s ACT Coach (basis coach opleiding van een jaar) en WerkGeluk Coach (vervolgopleiding van 10 dagen) van StressWise Academy geeft je de mogelijkheid om samen te werken met StressWise in Business. StressWise wordt steeds meer ingehuurd om de menselijke factor in bedrijven en organisaties te versterken. Regelmatig doen wij daarvoor een beroep op externe partners (coaches) voor het uitvoeren van workshops bijvoorbeeld. Zou jij dat ook willen? Jij hebt als coach – bij onze Academy is opgeleid – een streepje voor op andere coaches.

De opleidingen ACT coach en WerkGeluk coach geven je dus de mogelijkheid om via StressWise te werken. Vaak betreft het workshops of individuele coachtrajecten als onderdeel van een grotere opdracht.

Wil je meer of juist wat minder voor StressWise werken

De opleidingen ACT coach en WerkGeluk coach geven je dus de mogelijkheid om via StressWise te werken. Vaak betreft het workshops of individuele coachtrajecten als onderdeel van een grotere opdracht. Hoewel StressWise in Business steeds meer opdrachten krijgt kan kunnen we niet garanderen dat je wekelijks voor ons aan de slag kan. Wat we wel kunnen en willen garanderen is dat je jaarlijks minimaal enkele opdrachten krijgt. Wij verdelen het werk op basis van geografische spreiding en persoonlijke kwaliteiten, en hierbij houden we altijd rekening met jouw wensen. Of je nou meer of juist wat minder wilt werken, wij proberen er rekening mee te houden. Dat noemen wij werkgarantie.

Wij willen graag weten of je in ons team past, en hierbij draait het voornamelijk om onze kernwaarden. Als jij deze waarden weet uit te dragen in je leven en je werk dan is er een grote kans dat we in de nabije toekomst samenwerken.

Onze kernwaarden zijn onze basis

Het fijne van het opleiden van ACT en WerkGeluk coaches is dat we je al kennen voordat je gaat solliciteren bij StressWise in Business. Wij informeren altijd even naar jou bij (een van) de docent(en). Hoe hij of zij je heeft ervaren. Wij willen namelijk graag weten of je in ons team past, en hierbij draait het voornamelijk om onze kernwaarden. Als jij deze waarden weet uit te dragen in je leven en je werk dan is er een grote kans dat we in de nabije toekomst samenwerken. Qua opleiding zit het immers wel goed.

Je kunt lid worden van een beroepsvereniging voor therapeuten, waardoor je diensten als psychosociaal therapeut worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Wil je als ACT coach en/of WerkGeluk coach aan de slag?

Dat kan bij StressWise in Business. Als afgestudeerd ACT coach of WerkGeluk coach kun je je als zzp-er bij ons in de coach-pool aansluiten. Onze klanten bevinden zich in heel Nederland, dus een goede spreiding door het land is voor ons cruciaal. Om te werken voor StressWise is het belangrijk dat je onze kernwaarden uitdraagt, zoals verbinding en kwetsbaarheid. En daarnaast is het van belang dat je handig bent met de nieuwste communicatietechnologie die StressWise beschikbaar stelt. Je krijgt hierbij uitgebreide uitleg. In 2022 zullen we regelmatig vacatures hebben voor ACT coaches en WerkGeluk coaches. Bekijk hiervoor de site van StressWise.

Ga terug naar opleidingen