ACT opleidingen

Webinars StressWise Academy

Leer onze opleidingen kennen en stel je vragen live aan onze hoofddocenten
Reserveer je plek

Webinars StressWise Academy

In juni en juli organiseert StressWise Academy een aantal Webinars voor onze ACT opleidingen. Tijdens deze Webinars krijg je de gelegenheid om onze opleidingen beter te leren kennen en kun je vragen stellen aan de docenten. Momenteel staan de volgende Webinars gepland:

Als je een Webinar wilt bijwonen, raden wij je aan om alvast een plek te reserveren. Klik op één van de Webinars om je plek te reserveren.

 

Pieternel Dijkstra is verbonden aan de opleiding tot relatietherapeut ACT voor het relatietherapeuten Register
Relatietherapeut ACT

Webinar Relatieherapeut ACT | Woensdagavond 26 juni

Op woensdagavond 26 juni van 19:00 – 20:00 geeft Dr. Pieternel Dijkstra een Webinar over de Relatietherapeut ACT opleiding. Ook voor geinteresseerden van de IBCT opleiding is dit Webinar een aanrader. Klik op de onderstaande button voor meer informatie en om je plek te reserveren.

Reserveer je plek

 

PSBK

Webinar PSBK | Maandagavond 8 juli

Op maandagavond 8 juli van 19:30 – 20:30 geeft hoofddocent Maarten van Zwieten een Webinar over de PSBK opleiding. Klik op de onderstaande button voor meer informatie en om je plek te reserveren.

Reserveer je plek

 

Alexander is hoofdopleider bij StressWise Academy
ACT Coach

Webinar ACT Coach | Dinsdagavond 9 juli

Op dinsdagavond 9 juli van 19:30 – 20:30 geeft hoofddocent Alexander van Kleef een Webinar over de ACT Coach opleiding. Ook voor geïnteresseerden van de ACT Therapeut opleiding en/of de opleiding ACT & Psychosociaal Therapeut is dit Webinar een aanrader. Klik op de onderstaande button voor meer informatie en om je plek te reserveren.

Reserveer je plek

 

Portretfoto van Merle Wils, docent bij StressWise Academy
ACT Therapeut

Webinar ACT Therapeut | Woensdagavond 10 juli

Op woensdagavond 10 juli van 19:30 – 20:30 geeft hoofddocent Merle Wils een Webinar over de ACT Therapeut opleiding. Ook voor geïnteresseerden van de ACT Coach opleiding en/of de opleiding ACT & Psychosociaal Therapeut is dit Webinar een aanrader. Klik op de onderstaande button voor meer informatie en om je plek te reserveren.

Reserveer je plek

 

Deze foto geeft een beeld van de trainers voor de opleiding Voice Dialogue
Voice Dialogue

Webinar Voice Dialogue | Dinsdagavond 16 juli

Op dinsdagavond 16 juli van 19:30 – 20:30 geven hoofddocenten Hesther le Grand en Niels Smit een Webinar over de Voice Dialogue opleiding. Klik op de onderstaande button voor meer informatie en om je plek te reserveren.

Reserveer je plek

 

Goede docenten. Inhoudelijk goede stof en boeken. De eindtoets criteria mochten wat helderder vooraf. Maar dit mocht de pret (en het resultaat) niet drukken. Ik raad de opleiding aan wanneer iemand zijn PSBK wilt halen OF eenvoudigweg omdat je jezelf wilt verdiepen in psychosociale- en medische basiskennis. Het is een mooie basis voor verdere diepgang op alle fronten.

Tim, Veldhoven

Zowel voor mijzelf als in het werken met (proef)clienten heb ik al veel aan de opgedane kennis en ervaring van het eerste jaar. Laat het tweede jaar maar komen!!

Yvonne Klomp, Zwolle

Ik heb de opleiding tot ACT coach (jaar 1) als ontzettend leerzaam en inspirerend ervaren. Er is veel ruimte om zowel zelf te ervaren als ontzettend veel te leren van het oefenen met elkaar. De kennis en ervaring van de docenten draagt bij aan een hele inspirerende setting.

Julia, Amstelveen

Ik heb de psbk als zeer leerzaam en inspiratie vol ervaren. Fijne mix van docenten met kennis. Dus dank en ik hoop op een vervolg op deze opleiding.

Wilma Werkheim, VREELAND

De ACT coach opleiding biedt een mooie en heldere toepasbare methodiek. Waardevol en bruikbaar zowel voor mezelf als voor mij als coach. Goede begeleiding/docenten en fijne opzet van de leergang. Aan te raden!

Judith, Utrecht

De ACT-coachopleiding heb ik ervaren als een mooie verdieping op de coachopleiding die ik al had gevolgd. Ik heb op speelse wijze ACT leren kennen en ik leerde hoe ik met mijn cliënten kan dansen met de hexaflex. Ik kijk ontzettend uit naar de komende twee jaren, omdat ik verder ga met de opleiding tot psychosociaal ACT-therapeut.

Marielle van Sleen, Zwolle

Een korte en intensive opleiding waarbij er heel veel practisch wordt geoefend. Ook Het IBCT traject is een goed doordacht pragmatisch trajrct met gelukkig ook nog ruimte voor je eigen invulling.

Henriëtte Rutten, Rotterdam

Afgelopen jaar heb ik heel veel verschillende tools mogen leren die mij een goed fundament geven om als coach aan de slag te gaan. De opleiding werkt met een duidelijke model wat richting en houvast geeft voor de aanpak van coachingsgesprekken.

Lara, Alphen aan den Rijn

ik vond het boeiend! iedereen was heel open en nieuwsgierig . ik heb veel geleerd en wil me verder verdiepen in ACT

Ali Pickering, Amsterdam

Ik vond de cursus helder en zeer praktisch uitvoerbaar.

Maria, Groesbeek