Relatietherapeut ACT Opleiding

Webinar Relatietherapeut ACT 26 juni

Leer de opleiding kennen en stel je vragen aan hoofddocent Pieternel Dijkstra
Reserveer je plek

Webinar Relatietherapeut ACT Opleiding op woensdagavond 26 juni

Op woensdagavond 26 juni organiseert StressWise Academy een Webinar voor de Relatietherapeut ACT opleiding. In 60 minuten leer je deze opleiding beter kennen en kun je jouw vragen stellen aan de docent. Op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken en besluiten of de Relatietherapeut ACT opleiding bij je past.

Alles op een rijtje:

  • Het Webinar vindt plaats op woensdagavond 26 juni en duurt van 19:00 tot 20:00;
  • Het Webinar vindt plaats via Zoom;
  • Het Webinar wordt gegeven door dr. Pieternel Dijkstra Wils, hoofddocent van de Relatietherapeut ACT opleiding;
  • Je kunt van tevoren vragen insturen. Zo weet je zeker dat deze tijdens het Webinar worden beantwoord;
  • Het Webinar heeft een beperkt aantal plaatsen, wij raden je aan om een plek te reserveren.

Reserveer je plek

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor het Webinar Relatietherapeut ACT?

Wat leuk dat je wilt deelnemen aan het Webinar van de Relatietherapeut ACT opleiding! Aanmelden en deelnemen is gemakkelijk en gaat als volgt:

1. Reserveer je plek via het formulier onderaan deze pagina

2. Weet je nu al welke vragen je wilt stellen? Stuur deze dan mee

3. Je ontvangt van ons een mail met daarin een uitnodiging en Zoomlink

4. Op woensdag 26 juni om 19:00 neem je deel aan het Webinar Relatietherapeut ACT

 

Reserveer je plek

 

Pieternel Dijkstra is verbonden aan de opleiding tot relatietherapeut ACT voor het relatietherapeuten Register

Door wie wordt het Webinar Relatietherapeut ACT gegeven?

Het Webinar voor de Relatietherapeut ACT opleiding wordt gegeven door dr. Pieternel Dijkstra, hoofddocent van de opleiding Relatietherapeut ACT. Pieternel werkt als psycholoog, wetenschapper, relatietherapeut, en auteur. Ze heeft diverse boeken geschreven op het gebied van relaties, ACT en IBCT

Pieternel zal tijdens het webinar een korte presentatie geven over de inhoud en de vorm van de ACT Therapeut opleiding. Daarna is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Reserveer je plek

Goede docenten. Inhoudelijk goede stof en boeken. De eindtoets criteria mochten wat helderder vooraf. Maar dit mocht de pret (en het resultaat) niet drukken. Ik raad de opleiding aan wanneer iemand zijn PSBK wilt halen OF eenvoudigweg omdat je jezelf wilt verdiepen in psychosociale- en medische basiskennis. Het is een mooie basis voor verdere diepgang op alle fronten.

Tim, Veldhoven

Zowel voor mijzelf als in het werken met (proef)clienten heb ik al veel aan de opgedane kennis en ervaring van het eerste jaar. Laat het tweede jaar maar komen!!

Yvonne Klomp, Zwolle

De ACT coach opleiding biedt een mooie en heldere toepasbare methodiek. Waardevol en bruikbaar zowel voor mezelf als voor mij als coach. Goede begeleiding/docenten en fijne opzet van de leergang. Aan te raden!

Judith, Utrecht

Ik heb de psbk als zeer leerzaam en inspiratie vol ervaren. Fijne mix van docenten met kennis. Dus dank en ik hoop op een vervolg op deze opleiding.

Wilma Werkheim, VREELAND

Ik heb de opleiding tot ACT coach (jaar 1) als ontzettend leerzaam en inspirerend ervaren. Er is veel ruimte om zowel zelf te ervaren als ontzettend veel te leren van het oefenen met elkaar. De kennis en ervaring van de docenten draagt bij aan een hele inspirerende setting.

Julia, Amstelveen

De ACT-coachopleiding heb ik ervaren als een mooie verdieping op de coachopleiding die ik al had gevolgd. Ik heb op speelse wijze ACT leren kennen en ik leerde hoe ik met mijn cliënten kan dansen met de hexaflex. Ik kijk ontzettend uit naar de komende twee jaren, omdat ik verder ga met de opleiding tot psychosociaal ACT-therapeut.

Marielle van Sleen, Zwolle

Afgelopen jaar heb ik heel veel verschillende tools mogen leren die mij een goed fundament geven om als coach aan de slag te gaan. De opleiding werkt met een duidelijke model wat richting en houvast geeft voor de aanpak van coachingsgesprekken.

Lara, Alphen aan den Rijn

De 4-daagse ACT basiscursus was voor mij een bijzondere ervaring. Ik heb de cursus als intensief maar leerzaam ervaren. Het oefen van de theorie met mede cursisten heeft de methodiek voor mij tot leven gebracht. Tijdens de lessen waren er diverse ontspannende meditatie momenten waar ik ontzettend van genoten heb. Deze cursus heeft mij meer gebracht dan ik van te voren had kunnen bedenken. Een verhelderende cursus met een top docent.

Astrid, Tilburg

ik vond het boeiend! iedereen was heel open en nieuwsgierig . ik heb veel geleerd en wil me verder verdiepen in ACT

Ali Pickering, Amsterdam

Ik vond de cursus helder en zeer praktisch uitvoerbaar.

Maria, Groesbeek
Reserveer je plek voor het Relatietherapeut ACT webinar
Of stel je vraag via het formulier