ACT Coach Opleiding

Webinar ACT Coach 13 februari

Leer de opleiding kennen en stel je vragen aan hoofddocent Alexander van Kleef
Reserveer je plek

Webinar ACT Coach Opleiding op dinsdagavond 13 februari

Op dinsdagavond 13 februari organiseert StressWise Academy een Webinar voor de ACT Coach opleiding. In 60 minuten leer je deze opleiding beter kennen en kun je jouw vragen stellen aan de docent. Op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken en besluiten of de ACT Coach opleiding bij je past.

Alles op een rijtje:

  • Het Webinar vindt plaats op dinsdagavond 13 februari en duurt van 19:00 tot 20:00;
  • Het Webinar vindt plaats via Zoom;
  • Het Webinar wordt gegeven door Alexander van Kleef, hoofddocent van de ACT Coach opleiding;
  • Je kunt van tevoren vragen insturen. Zo weet je zeker dat deze tijdens het Webinar worden beantwoord;
  • Het Webinar heeft een beperkt aantal plaatsen, wij raden je aan om een plek te reserveren.

Reserveer je plek

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor het Webinar ACT Coach?

Wat leuk dat je wilt deelnemen aan het Webinar van de ACT Coach opleiding! Aanmelden en deelnemen is gemakkelijk en gaat als volgt:

1. Reserveer je plek via het formulier onderaan deze pagina

2. Weet je nu al welke vragen je wilt stellen? Stuur deze dan mee

3. Je ontvangt van ons een mail met daarin een uitnodiging en Zoomlink

4. Op 13 dinsdag februari om 19:00 neem je deel aan het Webinar ACT Coach

 

Reserveer je plek

 

Alexander is hoofdopleider bij StressWise Academy

Door wie wordt het Webinar ACT Coach gegeven?

Het Webinar voor de ACT Coach opleiding wordt gegeven door Alexander van Kleef, medeoprichter van StressWise Academy. Alexander is de hoofddocent van de ACT Coach opleiding. Hij is als trainer en coach al meer dan 30 jaar betrokken bij de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij schoolde zich in onder andere Psychodrama, Voice Dialogue, Mindfulness en ACT.

Alexander zal tijdens het webinar een korte presentatie geven over de inhoud en de vorm van de ACT Coach opleiding. Daarna is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Reserveer je plek

StressWise Academy bestaat 5 jaar en trakteert

StressWise Academy bestaat in januari 2024 vijf jaar. Aan de afgelopen vijf jaar hebben we mooie en warme herinneringen: er zijn tientallen lesgroepen gestart en honderden studenten mogen zich inmiddels alumni noemen. Zij werken nu als therapeut en coach en omarmen onze waarden van acceptatie, verbinding en groei. Ze bouwen nu samen met ons aan ‘een hart zo groot als de wereld’.

Onze verjaardag voelt als een prachtige mijlpaal die we samen met jou willen vieren. Om onze dankbaarheid te tonen en deze speciale tijd te markeren, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Jubileumactie.

De Jubileumactie geldt ook voor de ACT Coach opleiding die start op 28 maart en levert je €360 korting op. 

Reserveer je plek

 

De ACT coach opleiding biedt een mooie en heldere toepasbare methodiek. Waardevol en bruikbaar zowel voor mezelf als voor mij als coach. Goede begeleiding/docenten en fijne opzet van de leergang. Aan te raden!

Judith, Utrecht

Ik heb de opleiding tot ACT coach (jaar 1) als ontzettend leerzaam en inspirerend ervaren. Er is veel ruimte om zowel zelf te ervaren als ontzettend veel te leren van het oefenen met elkaar. De kennis en ervaring van de docenten draagt bij aan een hele inspirerende setting.

Julia, Amstelveen

De ACT-coachopleiding heb ik ervaren als een mooie verdieping op de coachopleiding die ik al had gevolgd. Ik heb op speelse wijze ACT leren kennen en ik leerde hoe ik met mijn cliënten kan dansen met de hexaflex. Ik kijk ontzettend uit naar de komende twee jaren, omdat ik verder ga met de opleiding tot psychosociaal ACT-therapeut.

Marielle van Sleen, Zwolle

Een korte en intensive opleiding waarbij er heel veel practisch wordt geoefend. Ook Het IBCT traject is een goed doordacht pragmatisch trajrct met gelukkig ook nog ruimte voor je eigen invulling.

Henriëtte Rutten, Rotterdam

Ik heb de opleiding tot ACT coach ervaren als een professionele opleiding met veel diepgang en ruimte tot zelfontwikkeling. Er wordt een stevige basis gelegd met coachvaardigheden en hoe ACT vorm te geven in je eigen praktijk/werkveld. Ik heb geleerd om me meer kwetsbaar en eerlijk naar mezelf toe op te stellen. Ik kan beter naar mijn gevoel en signalen van mijn lichaam luisteren. En doordat ik mijn waarden nu helder heb kan ik concrete stappen gaan zetten richting mijn gewenste toekomst.

Ingrid, Breda

Afgelopen jaar heb ik heel veel verschillende tools mogen leren die mij een goed fundament geven om als coach aan de slag te gaan. De opleiding werkt met een duidelijke model wat richting en houvast geeft voor de aanpak van coachingsgesprekken.

Lara, Alphen aan den Rijn

Heel mooi, zeker aan te bevelen.

Ellis, Utrecht

Een zeer persoonlijke waardevolle inspirerende opleiding waar ik heel anders en veel rijker ben uitgekomen dan ik er in ging.

Tineke, Kollumerpomp

Een beetje onwennig en afwachtend de opleiding ingerold. Het werd een bijzondere reis, met prachtige mooie mensen vanuit verbondenheid zelfs in een corona jaar. Alexander en Imre hebben op een zeer integere en vanuit liefdevolle vriendelijkheid de lessen verzorgd met veel persoonlijke aandacht voor iedereen. Zoveel mogen ontdekken en vooral omarmen. De zuilen hebben zoveel prachtige invalshoeken en vertrekpunten. In deze opleiding mezelf ontmoet, en leren kennen, waardoor er daadwerkelijk iets blijvends is veranderd. Ik ben hier zeer dankbaar voor.

Gerda, Kropswolde

Perfect, zeker aan te bevelen.

Eva Bakker, Utrecht
Reserveer je plek voor het ACT Coach webinar
Of stel je vraag via het formulier