Word jij binnenkort onze collega?
Vacature officemanager op ons secretariaat in Hilversum
Word onze nieuwe collega en bouw mee aan onze Academy
Lees verder
Word onze nieuwe collega en bouw mee aan onze Academy

Wil je graag in contact staan met enthousiaste studenten en docenten? Wil je een ambassadeur zijn voor ons 'merk' en onze opleidingen? Kom bij ons werken.

Vacature | Officemanager op ons secretariaat in Hilversum

StressWise Academy heeft een missie: therapeuten, coaches en andere professionals opleiden met ‘een hart zo groot als de wereld’. Spreekt deze missie tot je verbeelding? Wil je graag in contact staan met enthousiaste studenten en docenten? Wil je een ambassadeur zijn voor ons ‘merk’ en onze opleidingen? Wil je mee helpen bouwen aan onze organisatie? Laat dan van je horen, want we hebben je hard nodig.

Doe wat je leuk vind en kom bij ons werken als officemanager

We vinden het belangrijk dat je zorgzaam bent en goed kunt communiceren en organiseren

Dat je overzicht hebt en kunt plannen. Dat je doet wat nodig is op het juiste moment. Dat je open bent en je eigen grenzen aangeeft. Dat je mens bent en jezelf kunt zijn onder collega’s en bij onze doelgroep. Wij vinden ‘drive’ en doortastendheid belangrijker dan ervaring en papieren. StressWise Academy is een organisatie met een boodschap van realisme en mogelijkheden, een instituut voor zelfontwikkeling en bloei en een praktijk voor actief werken aan een waardevol leven. Ons team is jong van geest en gezamenlijke prestaties worden door iedereen in de organisatie gezien en individuele inzet wordt erkend. Wij waarderen elkaar in de eerste plaats als mens en vervolgens om elkaars talenten. Wij versterken elkaars talenten en bieden ondersteuning op mindere kwaliteiten.

Reageer op de vacature voor officemanager in Hilversum

Wij denken niet in termen van functies, maar in rollen

Je doet daardoor bij ons waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Door deze rolverdeling ontstaat een mooie samenwerking met je collega’s bij StressWise Academy. Voel jij warmte bij onze boodschap? Wil jij van betekenis zijn en misschien wel bijdragen aan een betere wereld? Kom met ons in contact. Kijk op deze website rond voor een sfeerimpressie van onze Academy. Voor informatie over de procedure kun je rechtstreeks contact opnemen met Pim Appelo van onze HR-afdeling: 088 203 2650. Voor vragen over de inhoud van de functie en alle andere vragen vul je het formulier hieronder in. Afhankelijk van je vraag krijg je bericht van Simone of Manon van ons secretariaat of van onze hoofddocent Merle Wils.

Ga terug naar vacatures

Solliciteer op deze vacature
En word onderdeel van ons team