Word jij onze toekomstige directeur?
Vacature hoofddocent psycholoog, toekomstig directeur
Word onze nieuwe hoofddocent en op termijn wellicht onze directeur
Lees verder
Leef meer, denk minder. Metacognitieve therapie bij gegeneraliseerde angst. Acceptatie en commitment therapie in de praktijk.

Vacature: hoofddocent psycholoog, toekomstig directeur

StressWise Academy heeft een missie: psychologen en therapeuten opleiden met ‘een hart zo groot als de wereld’. Spreekt deze missie tot je verbeelding? Denk je dat je ons opleidingsinstituut voor ACT en psychologie opleidingen mede kunt vormgeven? Heb je de ambitie om uiteindelijk aan het hoofd te staan van een landelijke en innovatieve organisatie? Denk je dat jij onze toekomstige directeur zou kunnen zijn?

StressWise Academy groeit. En om deze groei bij te benen en in goede banen te leiden hebben we behoefte aan een psycholoog met kennis van ACT en derde generatie gedragstherapie. Iemand met de ambitie om anderen het vak van therapeut te leren en de uitstraling om anderen mee te nemen in een verhaal. We zoeken iemand met een groot hart en met passie voor het vak van therapeut. Iemand die ACT kan verbinden met andere domeinen in de psychologie en met het alledaagse bestaan. Iemand die ‘groot denkt en klein doet’.

We vinden het belangrijk dat je zorgzaam bent en goed kunt communiceren en organiseren

Dat je het geheel overziet en doet wat nodig is op het juiste moment. Dat je vragen kunt vertalen naar praktische uitwerkingen. En dat je op een natuurlijke manier studenten en collega’s weet te binden en te enthousiasmeren voor jouw projecten. Wij vinden ‘drive’ en doortastendheid belangrijker dan ervaring en papieren.

StressWise Academy is een organisatie met een boodschap van realisme en mogelijkheden, een instituut voor zelfontwikkeling en bloei en een praktijk voor actief werken aan een waardevol leven. Ons team is jong van geest en gezamenlijke prestaties worden door iedereen in de organisatie gezien en individuele inzet wordt erkend. Wij waarderen elkaar in de eerste plaats als mens en vervolgens om elkaars talenten. Wij versterken elkaars talenten en bieden ondersteuning op mindere kwaliteiten.

StressWise Academy heeft locaties in Hilversum, Nijmegen, Groningen en binnenkort ook in Rotterdam

Je werkplek bevindt zich op ons hoofdkantoor in Hilversum, tussen Amsterdam en Utrecht in. Daarnaast kom je incidenteel op een van onze andere locaties, zoals Nijmegen en Rotterdam. Je komt dus nog eens ergens. Wij denken niet in termen van functies, maar in rollen. Je doet daardoor bij ons waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Door deze rolverdeling ontstaat een mooie samenwerking met de andere medewerkers van de Academy.

Om kort te gaan, wij zijn op zoek naar een hoofddocent voor onze therapieopleidingen die de ambitie heeft om de nieuwe directeur te worden van ons bijzondere opleidingsinstituut. Voel jij warmte bij onze boodschap en ben je toe aan een stap in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Wil jij van betekenis zijn en misschien wel bijdragen aan een betere wereld? Kom met ons in contact. Kijk op deze website rond voor een sfeerimpressie van onze Academy. Voor informatie over de procedure kun je rechtstreeks contact opnemen met Pim Appelo van onze HR-afdeling: 088 203 2650. Voor vragen over de inhoud van de functie en alle andere vragen vul je het formulier hieronder in. Afhankelijk van je vraag krijg je bericht van Simone of Manon van ons secretariaat of van onze directeur Harrie Kolsteeg.

Ga terug naar vacatures

Solliciteer op deze vacature
En word onderdeel van ons team