Word jij onze nieuwe collega?
Vacature docent met een hart zo groot als de wereld
Word onze nieuwe collega en bouw mee aan een menselijker samenleving
Lees verder

Vacature: docent met een hart zo groot als de wereld

StressWise Academy leidt therapeuten en coaches op vanuit de kernwaarden betekenis, verbondenheid, kwetsbaarheid, compassie en ontwikkeling. En wij verzorgen nascholing voor professionals in de psychologie. Onze opleidingen hebben een sterk ervaringsgericht karakter en dragen bij aan de professionele én persoonlijke ontwikkeling van onze studenten. Wij zijn doorlopend op zoek naar collega’s die vanuit hun eigen vakgebied, kennis en ervaring een bijdrage willen leveren aan onze mooie Academy. En daarmee aan een menselijker samenleving.

StressWise Academy is een organisatie met een boodschap van realisme en mogelijkheden, een instituut voor zelfontwikkeling en bloei en een praktijk voor actief werken aan een waardevol leven. Ons team is jong van geest en gezamenlijke prestaties worden door iedereen in de organisatie gezien en individuele inzet wordt erkend. Wij waarderen elkaar in de eerste plaats als mens en vervolgens om elkaars talenten. Wij versterken elkaars talenten en bieden ondersteuning op mindere kwaliteiten.

StressWise Academy heeft locaties in Hilversum, Nijmegen, Groningen en binnenkort ook in Rotterdam

Als docent kom je regelmatig op ons hoofdkantoor in Hilversum, tussen Amsterdam en Utrecht in. Je kunt er gebruik maken van ons moderne hybride leslokaal waar studenten door de aanwezige techniek ook vanuit huis volwaardige deelnemers zijn aan de opleidingen. Daarnaast geef je les op (een van) onze andere locaties in Nijmegen of Groningen. Binnenkort openen we een nieuwe locatie in Rotterdam. Ook hier zoeken we collega-docenten.

Wij denken niet in termen van functies, maar in rollen. Je doet daardoor bij ons waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Door deze rolverdeling ontstaat een mooie samenwerking met de andere medewerkers van de Academy. Het betekent ook dat we geen nauwe functieomschrijving hebben van wat een docent is en zou moeten kunnen. En dat maakt ons een bijzonder opleidingsinstituut, al zeggen wij het zelf. Voel jij warmte bij onze boodschap en ben je toe aan een stap in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Wil jij van betekenis zijn en misschien wel bijdragen aan een betere wereld? Kom met ons in contact. Kijk op deze website rond voor een sfeerimpressie van onze Academy. Voor vragen en open sollicitaties vul je het formulier hieronder in. Je ontvangt dan binnen een week een bericht van Simone of Manon van ons secretariaat.

Ga terug naar vacatures

Solliciteer op deze vacature
En word onderdeel van ons team