Trainingen voor coaches, therapeuten en andere professionals
Vergroot je professionaliteit en versterk je arbeidsmarktpositie
Per 1 juli kun je onze trainingen gratis volgen met je STAP-budget
Bekijk onze trainingen
StressWise Academy biedt nascholing op het gebied van ACT en psychologie

Vanaf je computer of laptop meedoen met de les

Uniek: door ons hybride lokaal mis je nooit meer iets, ook niet als je niet aanwezig kunt zijn

Het is mogelijk om online met een les mee te doen als je coronaklachten hebt. StressWise Academy heeft een hybride leslokaal waardoor je vanuit huis volwaardig mee kunt doen met de groep. In ons lokaal hangen grote schermen met luidsprekers waardoor je goed bent te zien en te horen voor je medestudenten. In het lokaal hangen camera’s en microfoons, zodat jij thuis goed kan zien en horen wat er gebeurt. Door professionele software kun je ook volwaardig deelnemen als de groep wordt opgedeeld in kleinere groepjes om te oefenen. Deze innovaties zijn natuurlijk geweldig in tijden van corona, maar ook als je niet aanwezig kunt zijn door ziekte of vakantie is het een uitkomst. Zo hoef je nooit meer een les te missen. Lees hieronder verder om snel een indruk te krijgen van onze cursussen of krijg antwoord op je vragen via onderstaande opties.

Bekijk hier alle veelgestelde vragen om snel antwoord te krijgen op je vraag

Veelgestelde vragen

Voor vragen die je online niet kunt vinden

Contactformulier
  • Dinsdagmiddag (13:00 - 16:00)
  • Woensdagmiddag (13:00 - 16:00)
  • Vrijdagochtend (10:00 - 13:00)

Mindfulness MBSR

De cursus Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) is wereldwijd bekend als dé mindfulness training voor vermindering van stress. Uit onderzoek blijkt dat deze praktische mindfulness training een positieve bijdrage levert aan je gezondheid, maar je ook effectiever leert omgaan met stress, veranderingen en uitdagingen. Tijdens de acht bijeenkomsten leer je de theorie, doe je mindfulness oefeningen en deel je ervaringen onder leiding van een VMBN gecertificeerde mindfulness trainer. Je ontvangt een werkboek om de theorie thuis te verwerken en oefeningen te doen. Met mindfulness leg je de focus op mogelijkheden, veerkracht, ontspanning en creativiteit.

Ontdek deze cursus

Nascholing voor relatietherapeuten

MasterClass Overspel in Relatietherapie

Overspel kan het vertrouwen tussen partners ernstig beschadigen en zorgen voor veel negatieve emoties, zoals boosheid, wrok, jaloezie en schuldgevoelens. In deze eendaagse MasterClass ‘Overspel in Relatietherapie’ word inzichtelijk hoe je als relatietherapeut stellen kunt begeleiden, waarbij overspel in de relatie een rol speelt. Deze eendaagse praktische opleiding is geschikt voor relatietherapeuten en andere professionals die werken met stellen. Ook kun je je inschrijven nadat je een van onze korte opleidingen relatietherapie, waaronder de vierdaagse opleiding ‘Integrative Behavioral Couple Therapy’ (IBCT), hebt afgerond.

Ontdek deze MasterClass

MasterClass tweedaagse, Seksualiteit in Relatietherapie

Het seksleven van partners is gevoelig voor stress en problemen in andere gebieden van de relatie. In deze MasterClass krijg je in twee dagen kennis en handvatten voor het begeleiden van stellen waarbij seksualiteit een belangrijk probleemgebied vormt. Inzichten uit de seksuologie worden gecombineerd met technieken uit de relatietherapie om te komen tot een effectieve, evidence-based aanpak. De MasterClass is bedoeld voor HBO en WO opgeleide professionals die meer kennis en handvatten willen om om te gaan met vraagstukken of problemen rondom seksualiteit binnen relaties. Ook kun je je inschrijven nadat je een van onze korte opleidingen relatietherapie, waaronder de vierdaagse opleiding ‘Integrative Behavioral Couple Therapy’ (IBCT), hebt afgerond.

Ontdek deze MasterClass

Neem contact op met ons secretariaat
Wij helpen je graag