Vergroot je zelfvertrouwen | Gratis met STAP-budget

Meer zelfvertrouwen en minder stress en onzekerheid

Schrijf je in

Schrijf je in voor de training Vergroot je Zelfvertrouwen inclusief 4 uur online coaching

Duur en studiebelasting
4 weken | 2,5 uur per week
Investering
€850,-
Gratis met je STAP-budget
Niveau
MBO/HBO
Diploma
Certificaat (bij 80% actieve deelname)
Focus
Verbeteren van zelfmanagement
Scholing
Gericht op vergroten algemene inzetbaarheid
Doelgroep
Mensen met professionele ambities

Vergroot je Zelfvertrouwen training: werk aan je mentale gezondheid en word persoonlijk gecoacht

De training Vergroot je Zelfvertrouwen is gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen methode van Acceptance & Commitment Therapy (ACT). ACT gaat verder dan mindfulness en richt zich op een soepele geest, waarbij mentale flexibiliteit centraal staat. Deze training is speciaal ontworpen als je voelt dat je niet goed genoeg bent. Maar jij hebt jouw kwaliteiten en talenten. Wat je nodig hebt voor meer zelfvertrouwen is die kwaliteiten ontdekken en verder ontwikkelen. En dat kan met deze korte, krachtige training Vergroot je zelfvertrouwen, inclusief 4 uur persoonlijke online coaching.

De training bestaat uit 4 online-trainingen van 1,5 uur en 4 individuele coachingsessies van 1 uur waarin je de geleerde kennis toepast op jouw persoonlijke situatie.

Schrijf je in
Lesdata en tijden
Voor wie

Is de training Vergroot je Zelfvertrouwen met 4 uur online coaching iets voor jou?

Deze training is speciaal ontworpen om je te helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het overwinnen van belemmerende gedachten. Je leert hoe je acties kunt ondernemen die in lijn zijn met je persoonlijke waarden, zonder beïnvloed te worden door anderen. Door deze training krijg je een andere kijk op uitdagingen en voel je je mentaal sterker en energieker. Of je nu professionele ambities hebt of niet, deze training is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je vooropleiding. De training is gericht op mensen met professionele ambities en is toegankelijk voor iedereen, ook zonder vooropleiding.

Schrijf je in

Dit ga je leren

Wat ga je leren tijdens de Vergroot je Zelfvertrouwen training met 4 uur coaching?

Tijdens de Vergroot je zelfvertrouwen training leer je hoe je bewust kunt worden van negatieve gedachten en triggers, begrijpen waarom deze gedachten ontstaan en hoe je kunt omgaan met deze gedachten. De training is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en richt zich op het vermijden van onbehulpzame strategieën zoals zorgen maken en vermijden, die kunnen leiden tot stress, angst en depressie. Na de training heb je een persoonlijk actieplan om de geleerde tools op lange termijn te integreren in je dagelijks leven en je zelfvertrouwen te vergroten.

Programma

Vergroot je Zelfvertrouwen programma

In de training Vergroot je Zelfvertrouwen ga je samen met een trainer en een coach op onderzoek uit met als doel je piekergedachten drastisch te verminderen. De training duurt in totaal 10 uur en bestaat uit de volgende twee onderdelen:

 • Online-training van 6 uur: je leert over het nut van piekeren en hoe negatieve (en positieve!) gedachten het piekeren kunnen versterken. Aan de hand van de wetenschappelijk bewezen methodiek ACT leer je je gepieker van je af te zetten en te kanaliseren, zodat piekeren functioneel wordt. We gaan niet in op de inhoud van je piekergedachten, maar op het functionele aspect.
 • 4 individuele coachingsessies van 1 uur: met je coach stel je een persoonlijk plan op en reflecteer je op de vorderingen die je hebt gemaakt. Wil je van het piekeren af? Reserveer dan een plek in de training.

Doordat je – in korte tijd – leert hoe je piekeren kunt reguleren en er eenvoudig vanaf kunt als het je niet uitkomt vind je de rust en de ruimte die je nodig hebt om goed te functioneren. Met de methodieken die je leert kun je zelfs depressie voorkomen of verminderen. Tijdens de coachgesprekken krijg je meer controle over je (pieker) gedachten.

Resultaat

Het resultaat van de training

Deze training kun je geheel kosteloos, met subsidie (STAP-budget) van de overheid volgen. Na afloop van de training heb je het volgende resultaat bereikt:

 • Je hebt je zelfvertrouwen vergroot
 • Je bent je meer bewust van wat je wilt en handelt ernaar
 • Je geeft beter je grenzen aan
 • Je durft anderen meer aan te spreken op hun gedrag
 • Je hebt daadkrachtiger leren communiceren
 • Je creëert hechtere relaties

Bekijk hier alle veelgestelde vragen om snel antwoord te krijgen op je vraag

Veelgestelde vragen

Voor vragen die je online niet kunt vinden

Contactformulier
 • Maandag: 10:00 - 16:00
 • Woensdag: 10:00 - 16:00
 • Donderdag: 10:00 - 16:00
Kosten & STAP-budget

Vergroot je zelfvertrouwen training met 4 uur coaching, kosten & STAP-budget

De Vergroot je Zelfvertrouwen training  is een wetenschappelijk onderbouwde training met persoonlijke coaching en kost €850. ACT gaat verder dan mindfulness en richt zich op een soepele geest, waarbij mentale flexibiliteit centraal staat. Deze training is speciaal ontworpen als je voelt dat je niet goed genoeg bent. Maar jij hebt jouw kwaliteiten en talenten. Wat je nodig hebt voor meer zelfvertrouwen is die kwaliteiten ontdekken en verder ontwikkelen. En dat kan met deze korte, krachtige training Vergroot je zelfvertrouwen, inclusief 4 uur persoonlijke online coaching.

Je kunt het STAP-budget aanvragen bij het UWV. Het volgende aanvraagmoment vindt plaats op maandag 1 mei om 10.00 uur. Schrijf je dus vóór maandag 1 mei in als je je STAP-budget wilt inzetten voor de Vergroot je Zelfvertrouwen.

Schrijf je in

Stap-voor-STAP-plan
Wil jij €1000 korting op jouw opleiding of een gratis training? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een opleiding of training

Vul het inschrijfformulier in en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele weken het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Dien je aanvraag in op maandag 1 mei om 10.00 uur. Bekijk hier de instructies. Je ontvangt van ons een e-mail met duidelijke instructies.

4
Start met je opleiding of training

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je opleiding of training!

Docenten

Door wie wordt de Stop met piekeren training gegeven?

Voor StressWise Academy werken uitsluitend ACT professionals die door ons zelf zijn opgeleid. Dit zijn hoog gekwalificeerde trainers en coaches die hun ACT-kennis en vaardigheden continu verbreden en verdiepen. De ACT trainer of coach van StressWise Academy is tijdens het gehele traject je persoonlijke coach en mentor, en helpt jou om je doelen te behalen.

Terug naar trainingen overzicht

Ervaringen
Beoordelingen van onze studenten

Ik heb de opleiding tot ACT coach (jaar 1) als ontzettend leerzaam en inspirerend ervaren. Er is veel ruimte om zowel zelf te ervaren als ontzettend veel te leren van het oefenen met elkaar. De kennis en ervaring van de docenten draagt bij aan een hele inspirerende setting.

Julia, Amstelveen 4-07-2022

De ACT-coachopleiding heb ik ervaren als een mooie verdieping op de coachopleiding die ik al had gevolgd. Ik heb op speelse wijze ACT leren kennen en ik leerde hoe ik met mijn cliënten kan dansen met de hexaflex. Ik kijk ontzettend uit naar de komende twee jaren, omdat ik verder ga met de opleiding tot psychosociaal ACT-therapeut.

Marielle van Sleen, Zwolle 30-06-2022

Goede docenten. Inhoudelijk goede stof en boeken. De eindtoets criteria mochten wat helderder vooraf. Maar dit mocht de pret (en het resultaat) niet drukken. Ik raad de opleiding aan wanneer iemand zijn PSBK wilt halen OF eenvoudigweg omdat je jezelf wilt verdiepen in psychosociale- en medische basiskennis. Het is een mooie basis voor verdere diepgang op alle fronten.

Tim, Veldhoven 4-07-2022

De ACT coach opleiding biedt een mooie en heldere toepasbare methodiek. Waardevol en bruikbaar zowel voor mezelf als voor mij als coach. Goede begeleiding/docenten en fijne opzet van de leergang. Aan te raden!

Judith, Utrecht 4-07-2022

Ik heb de psbk als zeer leerzaam en inspiratie vol ervaren.
Fijne mix van docenten met kennis.

Dus dank en ik hoop op een vervolg op deze opleiding.
Hoeft wat mij betreft niet met examen en wel met dag workshops met thema…als stress of psychologie.

Wilma Werkheim

Wilma Werkheim, VREELAND 4-07-2022

De 4-daagse ACT basiscursus was voor mij een bijzondere ervaring. Ik heb de cursus als intensief maar leerzaam ervaren. Het oefen van de theorie met mede cursisten heeft de methodiek voor mij tot leven gebracht. Tijdens de lessen waren er diverse ontspannende meditatie momenten waar ik ontzettend van genoten heb. Deze cursus heeft mij meer gebracht dan ik van te voren had kunnen bedenken. Een verhelderende cursus met een top docent.

Astrid, Tilburg 26-03-2022

ik vond het boeiend! iedereen was heel open en nieuwsgierig . ik heb veel geleerd en wil me verder verdiepen in ACT

Ali m Pickering, Amsterdam 23-03-2022

Een zeer persoonlijke waardevolle inspirerende opleiding waar ik heel anders en veel rijker ben uitgekomen dan ik er in ging.

Tineke, Kollumerpomp 5-07-2021

Het afgelopen jaar begonnen aan de opleiding tot ACT coach. Een jaar met betrokken en warme docenten (Alexander en Imre), hele lieve medestudenten wat het een zeer leerzaam en warm jaar maakte. ACT is een prachtige manier om met je coachees de diepte in te gaan. De zes zuilen geven op ieder vlak een invalshoek. Ook over mijzelf heb ik veel geleerd dit jaar.

Petra, Veenendaal 1-07-2021

Mijn ervaring met StressWise is alleen maar positief geweest. Ik heb me welkom en op m’n gemak gevoeld. De docenten van StressWise bieden een vertrouwelijke en prettige leeromgeving. Lesdagen bestonden gedeeltelijk uit theorie en vooral veel oefenen met medestudenten. Ik heb veel geleerd wat ik in mijn huidige werk kan gebruiken. Daarnaast merk ik dat ik zelf een ontwikkeling heb doorgemaakt waar ik heel blij mee ben.

Anna, van den Berg 30-06-2021
Schrijf je in voor Vergroot je zelfvertrouwen met 4 uur online coaching
Of stel je vraag aan ons secretariaat via het onderstaande formulier
Locaties
Onze opleidingen vinden plaats in Hilversum, Groningen, Amsterdam en Rotterdam