MASTERCLASS HYPNOTHERAPIE EN HYPNOSE | GRATIS MET JE STAP-BUDGET

Help je cliënten bij klachten door middel van hypnose technieken

Schrijf je in
MASTERCLASS HYPNOTHERAPIE EN HYPNOSE

Schrijf je in voor de MasterClass Hypnotherapie en hypnose

Eerstvolgende startdatum
donderdag 20 april 2023 in Groningen
Duur en studiebelasting
2 dagen | 16 uur
Investering
€995,-
Gratis met je STAP-budget
Niveau
MBO/HBO
Diploma
Certificaat (bij actieve deelname)
Focus
Beroepsspecifieke vaardigheden
Doelgroep
Professionals

MasterClass Hypnotherapie en hypnose voor professionals

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de kracht van hypnose? Wil je graag meer weten over hypnose en de toepassing van hypnose bij hypnotherapie? Wil je in staat zijn om cliënten te helpen met allerlei klachten? Deze MasterClass Hypnotherapie en hypnose is bedoeld voor mensen die zich op professioneel vlak willen ontwikkelen in de wereld van hypnose en hypnotherapie. Door middel van deze MasterClass leer je hoe hypnose werkt en hoe je dit kunt toepassen als hypnotherapeut. Dit zorgt ervoor dat je na deze korte, krachtige training in staat bent om hypnose te doorgronden en je de skills hebt om als beginnend hypnotherapeut aan de slag te gaan.

Schrijf je in Download de opleidingsgids

Lesdata en tijden
Startdatum
20 apr 2023 donderdag 20 april 2023
Locatie
Groningen
Programma MasterClass Hypnotherapie en hypnose
20 april 2023 | 10:00 - 17:00
1. Hypnotherapie en hypnose 1
21 april 2023 | 10:00 - 17:00
2. Hypnotherapie en hypnose 2
STAP-budget
Voor wie

Is de MasterClass Hypnotherapie en hypnose iets voor jou?

De MasterClass Hypnotherapie en hypnose is bedoeld voor (aankomend) professionals die anderen willen helpen met diverse klachten, zoals angsten, stress, overgewicht, roken, drugsgebruik, pijn, stotteren en gebrek aan zelfvertrouwen. Van belang is dat je oprecht geïnteresseerd bent in andere mensen en goed naar ze kunt luisteren, zodat je deze informatie om kunt zetten naar hypnotherapeutische sessies. In deze intensieve MasterClass Hypnotherapie leer je hoe je dit kunt doen.

Schrijf je in

Dit ga je leren

Wat ga je leren tijdens de MasterClass Hypnotherapie en hypnose?

Tijdens deze MasterClass komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • Basiskennis en theorieën inzake hypnose
 • Toepassing hypnose bij hypnotherapie
 • De geschiedenis en ontwikkeling van hypnotherapie
 • Het succesvol toepassen van hypnose en hypnotherapie bij cliënten
 • Hypnotische communicatie en inductietechnieken
 • Regressie en opruimingstechnieken
 • Suggestietherapie en veranderingsgericht werken
 • Praktijkondersteuning, hoe begin je een succesvolle eigen praktijk
inschrijven opleiding
Programma

Programma

In drie lesdagen leer je de wetenschappelijke achtergrond en toepassing van hypnose en hypnotherapie kennen en krijg je aan de hand van oefeningen praktische handvatten om zelf deze methodes toe te passen in de (jouw eigen) praktijk. Na afronding van deze MasterClass ben je volledig opgeleid tot IPH-B (International Professional Hypnotherapist – Basic) en zou je door kunnen groeien naar IPH-A (International Professional Hypnotherapist – Advanced). Na afloop van de MasterClass ontvang je een bewijs van deelname. Voorwaarde voor het in ontvangst nemen van dit certificaat is een actieve deelname tijdens de MasterClass.

Lesmateriaal

Wat ga je lezen?

Al het lees- en leermateriaal dat gebruikt wordt tijdens onze trainingen is in de prijs inbegrepen. Tijdens de MasterClass Hypnotherapie en hypnose ga je aan de slag met het voor deze driedaagse Masterclass op maat gemaakte lesmateriaal.

Resultaat

Het resultaat van de MasterClass hypnotherapie en hypnose

Tijdens deze MasterClass doe je professionele vaardigheden op die jou gaan helpen om hypnose volledig te begrijpen en onder controle te krijgen. Na het volgen van deze Masterclass ben je volledig opgeleid tot IPH en ben je in staat om zelfstandig mensen te helpen met hun klachten, hypnotherapie sessies aan te kunnen bieden en zelfs aan het werk te gaan bij een bestaande hypnotherapie praktijk, of je eigen praktijk te starten.

Bekijk hier alle veelgestelde vragen om snel antwoord te krijgen op je vraag

Veelgestelde vragen

Voor vragen die je online niet kunt vinden

Contactformulier
 • Maandag: 10:00 - 16:00
 • Woensdag: 10:00 - 16:00
 • Donderdag: 10:00 - 16:00
Kosten & STAP-budget

MasterClass Hypnotherapie en hypnose, kosten & STAP-budget

Deze tweedaagse MasterClass leidt op tot IPH-B, International Professional Hypnotherapist – Basic. De training kost €995. Dit is inclusief begeleiding door de trainer en oefenmateriaal.

Deze MasterClass is een volledige training tot hypnotherapeut. Je ontvangt een certificaat (bewijs van deelname) bij 80% actieve deelname. Doordat de MasterClass Hypnotherapie de focus heeft op beroepsspecifieke vaardigheden is deze training gratis te volgen als je gebruikmaakt van je STAP-budget.

Je kunt het STAP-budget aanvragen bij het UWV. Het volgende aanvraagmoment vindt plaats op maandag 1 mei om 10.00 uur. Schrijf je dus vóór maandag 1 mei in als je je STAP-budget wilt inzetten.

Schrijf je in

Stap-voor-STAP-plan
Wil jij €1000 korting op jouw opleiding of een gratis training? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een opleiding of training

Vul het inschrijfformulier in en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele weken het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Dien je aanvraag in op maandag 1 mei om 10.00 uur. Bekijk hier de instructies. Je ontvangt van ons een e-mail met duidelijke instructies.

4
Start met je opleiding of training

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je opleiding of training!

Docenten

Door wie wordt de MasterClass Hypnotherapie en hypnose gegeven?

Voor StressWise Academy werken uitsluitend volledig opgeleide hypnotherapie professionals, met jarenlange ervaring als hypnotherapeut. Dit zijn hoog gekwalificeerde professionals die hun kennis en vaardigheden continu verbreden en verdiepen. De hypnose en hypnotherapie trainer van StressWise Academy is tijdens het gehele traject je persoonlijke coach en mentor, en helpt jou om je doelen te behalen.

Terug naar trainingen overzicht

Ervaringen
Beoordelingen van onze studenten

Goede docenten. Inhoudelijk goede stof en boeken. De eindtoets criteria mochten wat helderder vooraf. Maar dit mocht de pret (en het resultaat) niet drukken. Ik raad de opleiding aan wanneer iemand zijn PSBK wilt halen OF eenvoudigweg omdat je jezelf wilt verdiepen in psychosociale- en medische basiskennis. Het is een mooie basis voor verdere diepgang op alle fronten.

Tim, Veldhoven 4-07-2022

De ACT coach opleiding biedt een mooie en heldere toepasbare methodiek. Waardevol en bruikbaar zowel voor mezelf als voor mij als coach. Goede begeleiding/docenten en fijne opzet van de leergang. Aan te raden!

Judith, Utrecht 4-07-2022

Ik heb de psbk als zeer leerzaam en inspiratie vol ervaren.
Fijne mix van docenten met kennis.

Dus dank en ik hoop op een vervolg op deze opleiding.
Hoeft wat mij betreft niet met examen en wel met dag workshops met thema…als stress of psychologie.

Wilma Werkheim

Wilma Werkheim, VREELAND 4-07-2022

Ik heb de opleiding tot ACT coach (jaar 1) als ontzettend leerzaam en inspirerend ervaren. Er is veel ruimte om zowel zelf te ervaren als ontzettend veel te leren van het oefenen met elkaar. De kennis en ervaring van de docenten draagt bij aan een hele inspirerende setting.

Julia, Amstelveen 4-07-2022

De ACT-coachopleiding heb ik ervaren als een mooie verdieping op de coachopleiding die ik al had gevolgd. Ik heb op speelse wijze ACT leren kennen en ik leerde hoe ik met mijn cliënten kan dansen met de hexaflex. Ik kijk ontzettend uit naar de komende twee jaren, omdat ik verder ga met de opleiding tot psychosociaal ACT-therapeut.

Marielle van Sleen, Zwolle 30-06-2022

ik vond het boeiend! iedereen was heel open en nieuwsgierig . ik heb veel geleerd en wil me verder verdiepen in ACT

Ali m Pickering, Amsterdam 23-03-2022

De 4-daagse ACT basiscursus was voor mij een bijzondere ervaring. Ik heb de cursus als intensief maar leerzaam ervaren. Het oefen van de theorie met mede cursisten heeft de methodiek voor mij tot leven gebracht. Tijdens de lessen waren er diverse ontspannende meditatie momenten waar ik ontzettend van genoten heb. Deze cursus heeft mij meer gebracht dan ik van te voren had kunnen bedenken. Een verhelderende cursus met een top docent.

Astrid, Tilburg 26-03-2022

Een zeer persoonlijke waardevolle inspirerende opleiding waar ik heel anders en veel rijker ben uitgekomen dan ik er in ging.

Tineke, Kollumerpomp 5-07-2021

Het afgelopen jaar begonnen aan de opleiding tot ACT coach. Een jaar met betrokken en warme docenten (Alexander en Imre), hele lieve medestudenten wat het een zeer leerzaam en warm jaar maakte. ACT is een prachtige manier om met je coachees de diepte in te gaan. De zes zuilen geven op ieder vlak een invalshoek. Ook over mijzelf heb ik veel geleerd dit jaar.

Petra, Veenendaal 1-07-2021

Mijn ervaring met StressWise is alleen maar positief geweest. Ik heb me welkom en op m’n gemak gevoeld. De docenten van StressWise bieden een vertrouwelijke en prettige leeromgeving. Lesdagen bestonden gedeeltelijk uit theorie en vooral veel oefenen met medestudenten. Ik heb veel geleerd wat ik in mijn huidige werk kan gebruiken. Daarnaast merk ik dat ik zelf een ontwikkeling heb doorgemaakt waar ik heel blij mee ben.

Anna, van den Berg 30-06-2021
Schrijf je in voor de MasterClass Hypnotherapie en hypnose
Of stel je vraag aan ons secretariaat via het onderstaande formulier
Locaties
Onze opleidingen vinden plaats in Hilversum, Groningen, Amsterdam en Rotterdam