BURN-OUT PREVENTIE | Gratis met je STAP-budget

Word weerbaar in een stressvolle wereld en voorkom een burn-out

Start donderdag 10 november 2022 in Hilversum
Schrijf je in

Schrijf je in voor de training Burn-out preventie

Eerstvolgende startdatum
donderdag 10 november 2022 in Hilversum
Duur en studiebelasting
3 dagen | 24 uur
Investering
€995,-
Gratis met je STAP-budget
Niveau
HBO
Diploma
Certificaat (bij 80% actieve deelname)

Burn-out preventie

Je voelt je vaak gestrest en ervaart een constante druk. Bij kleine tegenslagen word je al nerveus. Het lukt je dan niet om te ontspannen. De stress lijkt zich op te slaan in je lichaam, wat bijvoorbeeld resulteert in druk op de borst en een bonzend hoofd. Die spanning beperkt je dagelijks. Herkenbaar?

Tijdens deze training werk je aan een gezonde relatie met stress, spanning en werkdruk én neem je ongezonde gewoontes en onrealistische verwachtingen onder handen. Deze training is ontwikkeld naar aanleiding van de meest recente onderzoeken naar burn-outs. Door een neurofysiologisch en neuropsychologische perspectief op burn-out en stress te combineren, heeft deze training alles in huis om je – weer – weerbaar te voelen.

Schrijf je in
Lesdata en tijden
Startdatum
10 nov 2022 donderdag 10 november 2022
Locatie
Hilversum
Programma Burn-out preventie
10 november 2022 | 10:00 - 17:00
1. Voltooi je stresscirkel
1 december 2022 | 10:00 - 17:00
2. Stressmonitor & Verwachtingsmanagement
22 december 2022 | 10:00 - 17:00
3. Voel je weerbaar

Is de training Burn-out preventie iets voor jou?

We leven in een chaotische, hyperdigitale en veeleisende wereld. Zowel werk als privé maken dat we altijd ‘aan’ moeten staan. Als jij wilt leren omgaan met deze drukte door een toolbox vol weerbaarheidsoefeningen en technieken op te bouwen, is deze training voor jou bedoeld. Je leert vol energie door het leven te gaan, zonder onnodige stress.

Wat ga je leren tijdens de training Burn-out preventie?

Tijdens deze training vergroot je je kennis over de neurofysiologie van stress en burn-outs en leer je welke gezonde gewoontes bijdragen aan je fysiologische en mentale weerbaarheid.

Programma

In drie lesdagen leer je op een gezonde manier te reageren op stressvolle situaties. De lesdagen en tussentijdse opdrachten dragen elk op hun eigen manier bij aan dit doel. Zo breng je tijdens de eerste lesdag in kaart hoe jij stress ervaart en wat een gezonde reactie zou kunnen zijn. Op de tweede lesdag ga je aan de slag met jouw ‘stresscirkel’: van welke situaties ervaar jij stress? Hoe ontlaad je na een stressvol moment en hoe laad je weer op? Op de laatste lesdag creëer je een toolbox vol oefeningen en technieken om je weerbaar te voelen in een stressvolle wereld. Na afronding van de training ontvang je het certificaat Burn-out preventie.

Het resultaat van de training Burn-out preventie

Tijdens deze training maak je je verschillende technieken eigen die je op weg helpen naar een gezonde relatie met de hectiek van alledag. Je leert over gezonde stressreacties en stresssignalen, stress- en verwachtingsmanagement en ontvangt handvatten voor een gezond ochtendritueel en ademhalingsoefeningen. Je krijgt de tools in handen om écht te ontspannen.

Maak gebruik van je STAP-budget en volg deze training gratis

De overheid wil goede scholing mogelijk maken voor een brede doelgroep. Daarom kunnen kunnen werkenden en werkzoekenden vanaf 2022 tot €1.000 STAP-budget aanvragen voor een opleiding of training. Je kunt dit budget gebruiken om de training Burn-out preventie gratis te volgen. Schrijf je in voor deze training via het inschrijfformulier en geef aan dat je gebruik wil maken van je STAP-budget. Wij helpen je met de aanvraag, zodat deze soepel verloopt. Jij hoeft alleen maar je STAP-budget aanvraag in te dienen bij het UWV. Lees hieronder meer in ons stap-voor-stappenplan.

Stap-voor-STAP-plan
Wil jij €1000 korting op jouw opleiding of een gratis training? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een opleiding of training

Vul het inschrijfformulier in en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele weken het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Dien je aanvraag in op dinsdag 1 november om 10.00 uur. Bekijk hier de instructies. Je ontvangt van ons een e-mail met duidelijke instructies.

4
Start met je opleiding of training

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je opleiding of training!

Door wie wordt de training Burn-out preventie gegeven?

Deze training wordt verzorgd door Pjotr Peulen. Pjotr houdt zich voornamelijk bezig met de thema’s mentale balans en vitaliteit. Hij zegt hier zelf het volgende over:

‘Tijdens mijn studie kwam bij mij de vraag op, hoe je als ondernemer zowel productiviteit als werktevredenheid kan verbeteren. Voor zowel organisatie, als voor medewerkers, is daarvoor het kernbegrip: vitaliteit. Graag ga ik op zoek naar innovatieve manieren om samen op een duurzame manier te groeien.’

Pjotr baseert de inhoud van zijn trainingen op de meest recente inzichten uit de neurowetenschappen. Op basis hiervan wordt immers duidelijk hoe mensen handelen vanuit hun onderbewuste, en waardoor zij écht worden gedreven. Deze kennis biedt enorme mogelijkheden voor het individu.

Wat ga je lezen?

Er is geen verplichte literatuur tijdens deze training. De informatie wordt voornamelijk gedeeld via plenaire presentaties en hand-outs. Na afloop van de training krijg je wel een boekenlijst mee, zodat je je meer kunt verdiepen in de behandelde thema’s.

Locaties
Onze opleidingen vinden plaats in Hilversum, Groningen, Amsterdam en Rotterdam

Bekijk hier alle veelgestelde vragen om snel antwoord te krijgen op je vraag

Veelgestelde vragen

Voor vragen die je online niet kunt vinden

Contactformulier
  • Dinsdagmiddag (13:00 - 16:00)
  • Woensdagmiddag (13:00 - 16:00)
  • Vrijdagochtend (10:00 - 13:00)
Schrijf je in voor de training Burn-out preventie
Of stel je vraag aan ons secretariaat via het onderstaande formulier