Belastingvoordeel stopt, profiteer nu

Schrijf je nu in en krijg €1.100 tot wel ruim €4.000 terug

Tot 1 januari 2022 kun je nog profiteren van een belastingvoordeel van 37% of meer
Lees snel verder
De kosten voor de volledige opleiding Psychosociale Basiskennis van 12 lesdagen inclusief examengeld en herkansingen bedragen slechts €1485. Mocht je elders een officieel CPION erkend PSBK diploma kunnen halen voor minder, dan betalen wij het verschil aan jou terug.

Deze gunstige regeling stopt per 1 januari 2022 dus wees er snel bij

Onze opleidingen leiden op tot het beroep van coach of therapeut en/of dragen bij aan je kennis van psychologische interventies als professional. Daarom kun je het lesgeld en alle benodigde leermiddelen zoals boeken, aftrekken van je belasting. Dat levert je minimaal 37% ‘korting’ op onze opleidingen op. De overheid heeft dit jaar besloten te stoppen met deze zeer gunstige regeling, dus profiteer nu het nog kan. Schrijf je direct in en betaal de opleiding dit jaar nog. Alleen dan betaalt de belastingdienst een groot deel van jouw opleiding. Let op: je profiteert ook van de regeling als je je in 2021 inschrijft voor een opleiding die start in september 2022 of nog later.

Neem direct contact op

Als student bij StressWise Academy krijg je werkgarantie bij StressWise

Belastingvoordeel voor de beroepsopleiding is minimaal €3.860

Stel, je wilt je omscholen tot therapeut en je kiest voor de driejarige opleiding ACT & Psychosociaal therapeut met PSBK, kosten: €10.440. Met belastingvoordeel betaal je zelf maar €6.580. De belastingdienst betaalt de rest: €3.860. Zit je in het hogere belastingtarief dan loopt je voordeel op tot boven de €4.000.

Je kunt lid worden van een beroepsvereniging voor therapeuten, waardoor je diensten als ACT en psychosociaal therapeut worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Belastingvoordeel voor de opleiding ACT Therapeut, €2.200 (of meer)

Als je je nu aanmeldt voor deze tweejarige opleiding betaalt de belastingdienst ook flink mee. Kosten voor de opleiding: €5.970. Jouw belastingvoordeel is dan minimaal €2.200 (37% of meer). Je betaalt zelf dus maar €3.770.

In onze ACT Coach opleiding leer je je de basisbeginselen van ACT eigen maken en ermee te werken. Het is een volwaardige coach opleiding.

Jouw belastingvoordeel voor de ACT Coach opleiding is zeker €1.100

De kosten voor onze ACT Coach opleiding bedragen €2985. Met minimaal 37% belastingvoordeel betaal je zelf maximaal €1.885. Jouw voordeel: €1.100. Ook hier geldt, zit je in een hoger belastingtarief, dan is je voordeel nog groter.

Introductie Werkgeluk en ACT. Dansen met de Hexaflex: het ACT model. Coaching, coachingsvaardigheden, coachen in organisaties. Herkennen van gezonde en ongezonde stress. Mindfulness op het werk.

Al onze opleidingen komen in aanmerking voor een belastingvoordeel van 37%

Niet alleen bovenstaande opleidingen komen in aanmerking voor belastingteruggave, al onze opleidingen en al je lesmaterialen kun je opvoeren in je aangifte. Alleen als je al recht hebt op studiefinanciering via DUO (reguliere studenten) kom je niet in aanmerking, maar dat spreekt voor zich. Voordeel op de overige vier opleidingen: WerkGeluk Coach € 906, Relatietherapeut € 368, ACT Basis € 277 en PSBK €549. Denk eraan dat je ook studiematerialen zoals boeken kunt opvoeren, waardoor je voordeel nog hoger is.

Neem contact op

De vier pijlers van WerkGeluk, een positieve werkcultuur creëer je samen. ACT: alle zuilen in relatie tot WerkGeluk. Diverse vormen van coachen: provocatief coachen, oplossingsgericht coachen. Eigen ervaringen met diverse modellen en theorieën voor meer WerkGeluk. Timemanagement en mind management, geweldloze communicatie.

Investeer dus nu in je opleiding

Wij weten dat een opleiding een flinke investering kan zijn. Niet iedereen zal zo maar drieduizend euro of meer op de plank hebben liggen. Daarom bieden wij mogelijkheden om in termijnen te betalen. Maar dat is op dit moment niet erg verstandig. Alles wat je dit jaar nog investeert in een opleiding draagt bij aan je belastingvoordeel. Vanaf 1 januari krijg je niets meer terug. Dus als je je nu aanmeldt en je factuur nog dit jaar volledig voldoet, profiteer je optimaal. In 2022 stijgt ook het lesgeld voor onze opleidingen. Reden genoeg dus om je nog dit jaar in te schrijven.

Tip: heb je het lesgeld niet zelf op je spaarrekening, dan is het nu financieel zeer aantrekkelijk om het te lenen.

Naar overzicht opleidingen

PSBK onderwerpen: inleiding in de psychologie, ontwikkelingspsychologie en leren, persoonlijkheidsontwikkeling en sociale psychologie, geheugen, emotie en stress, zorgstelsel, verwijzing en gespreksvoering, fysiologie en anatomie, hart en longen, neurologie, endocrinologie, dermatologie, geriatrie en psychopathologie

Dit zegt de belastingdienst

Als je de aangifte inkomstenbelasting invult met je studiekosten wordt automatisch berekend wat je aftrek is. Je mag maximaal € 15.000 per jaar aftrekken. Als je jonger dan 30 bent en in de standaard studie-periode zit, dan is er geen maximum. Je mag je studiekosten aftrekken in het jaar dat je ze hebt betaald. Alleen kosten van een laptop, tablet, printer, reiskosten of de inrichting van je studeerkamer mag je niet aftrekken van je belasting.

*Je kunt geen rechten ontlenen aan de tips die wij je hier geven en de rekenvoorbeelden. Mocht je meer willen weten dan kun je terecht bij de belastingdienst of je belastingadviseur. Let op: deze mooie regeling komt volgend jaar, per 1 januari 2022, te vervallen.

Wil je meer informatie over het belastingvoordeel? Neem contact op
Opleidingsgids aanvragen
Ontvang direct jouw opleidingsgids in je mailbox
Gids aanvragen
Je gegevens worden niet gedeeld.