Maak kennis met onze community
Over StressWise Academy
Opleidingen voor ACT en psychologie professionals met een hart zo groot als de wereld
Lees verder

Onze missie

Het vergroten van carrièrekansen en creëren van nieuwe mogelijkheden voor professionals en werkzoekenden met nadruk op professionele én persoonlijke ontwikkeling. Opleiden met ‘een hart zo groot als de wereld’, waarbij menselijkheid (verbinding, vertrouwen, voldoening) de kern vormt.

Onze kernwaarden

Binnen StressWise Academy wordt expliciet ruimte gemaakt voor de kernwaarden betekenis, verbinding, kwetsbaarheid, compassie en ontwikkeling. Onze docenten en medewerkers willen van betekenis zijn voor hun omgeving en vinden het belangrijk zich te verbinden met anderen. Ze stellen zich kwetsbaar en compassievol op vanuit het besef dat hieruit kracht en moed ontstaan. En ze hebben zich gecommitteerd om zich blijvend te ontwikkelen, als professional en als mens. Onze kernwaarden zijn verweven in onze opleidingen.

CRKBO, NRTO en CPION erkend

StressWise Academy is een erkend opleidingsinstituut verbonden aan StressWise Nederland, een landelijke organisatie van psychologen, coaches en therapeuten. De kwaliteit van ons instituut is erkend door instituten als CRKBO, NRTO en CPION. Daardoor komen onze opleidingen onder meer in aanmerking voor het STAP-budget en krijg je bij ons €1.000 subsidie per jaar voor opleiding en training.

STAP-budget

Onze studenten geven ons een 9+

Uiteraard is erkenning door instanties relatief. De echte erkenning komt van onze studenten en alumni. Onze menselijke, verbindende aanpak werkt. En we houden onze kwaliteit hoog samen met onze docenten, trainers en medewerkers. En met onze studenten die ons scherp houden. Onze studenten geven ons geweldige cijfers. Bedankt allemaal!

Werken mét aandacht en met áándacht

Om vooruit te komen, te groeien en het verloren evenwicht te hervinden, is het noodzakelijk om stil te staan, bewust in het moment. Bij StressWise Academy staan we stil in een hectische wereld. In plaats van te rennen, te vliegen en te vechten, staan wij bewust stil om te ervaren wat er nu is en te ontdekken waar onze weg ons naartoe leidt. Je wordt je bewust van de druk die je jezelf kunt opleggen. Deze bewustwording maakt de weg vrij om ontspannen te werken en te leven. Werken mét aandacht en met áándacht om meer bewust te leven en het leven ten volle te omarmen, in plaats van ervoor weg te lopen.

Samen werken aan een menselijke en ‘mindfulle’ samenleving

StressWise Academy staat open voor iedereen die wil leven vanuit aandacht, acceptatie, wijsheid en compassie, en die anderen wil begeleiden om als zodanig te kunnen leven en werken. Onze opleidingen zijn zo ingericht dat reflectie over jouw existentie en handelen, en verbinding met anderen en je omgeving een voorname plaats heeft. We leiden professionals op met een hart zo groot als de wereld. We leiden jou graag op. Met liefde en compassie.

Opleidingsgids aanvragen
Ontvang direct jouw opleidingsgids in je mailbox
Gids aanvragen
Je gegevens worden niet gedeeld.