Opleiding PSBK Psychosociale Basiskennis

Start PSBK opleiding maandag 14 september 2020
Meer informatie

Opleiding PSBK Psychosociale Basiskennis – CPION erkend

Sinds begin 2017 is het voor alle therapeuten in de complementaire gezondheidszorg verplicht gesteld om een certificaat PSBK (of MBK) te behalen. De opleiding Psychosociale Basiskennis van StressWise Academy is een CPION erkende registeropleiding en geheel volgens PLATO normen opgebouwd. De opleiding wordt met veel plezier gegeven door ervaren docenten in ons opleidingsinstituut op de Nieuwegracht in Utrecht.

Laag lesgeld PSBK

StressWise Academy is een CRKBO erkend opleidingsinstituut. Dit zegt iets over de kwaliteit van ons instituut en bovendien zijn onze opleidingen zo vrijgesteld van btw. Hierdoor en doordat onze opleidingen in samenhang worden ontwikkeld kunnen wij de opleiding Psychosociale Basiskennis relatief goedkoop aanbieden. De kosten voor de volledige opleiding Psychosociale Basiskennis van 12 lesdagen bedragen €1250 (normaal €1485). Er zijn nog enkele opleidingsplaatsen beschikbaar.

Studiegids downloaden

Kosten PSBK boeken – inhoud opleiding Psychosociale Basiskennis

We werken in de opleiding Psychosociale Basiskennis met enkele gezaghebbende standaardwerken op het gebied van psychologie, anatomie en psychopathologie. Als je deze boeken nieuw aanschaft ben je al gauw een flink bedrag kwijt. Hier bieden wij een oplossing voor. Onder onze ex-cursisten zijn er altijd wel een paar die hun boeken voor een zacht prijsje willen verkopen. Zo houden we samen de kosten laag.

Tijdens de opleidingsdagen Psychosociale Basiskennis behandelen we de volgende thema’s en onderwerpen: inleiding in de psychologie, ontwikkelingspsychologie, sociale psychologie, leren, persoonlijkheidsontwikkeling, gespreksvaardigheid, houding, psychopathologie, neurologie, geheugen, emoties, stress en het werkveld binnen het psychosociale domein. Tijdens de lessen wordt aan de hand van casussen de leerstof tot leven gebracht.

Neem contact op

“Mocht je nog geen hart hebben dat zo groot is als de wereld, dan krijg je het als je hier de opleiding volgt. Wat een fijne plek is dit zeg! Ik leer ontzettend veel. Ik kan iedereen de StressWise Academy aanbevelen.”
- Hans Peter, Almere

PSBK combineren met opleiding ACT Coach

Studenten aan onze opleidingen ACT Coach en ACT & Psychosociaal Therapeut NFG kunnen de opleiding Psychosociale Basiskennis goed combineren met het eerste studiejaar. Deze opleidingen zijn allemaal op vrijdag en zijn maximaal op elkaar afgestemd. De PSBK Psychosociale Basiskennis opleiding van StressWise Academy onderscheidt zich door praktische en ervaringsgerichte lessen. StressWise Academy is onderdeel van StressWise Nederland. Dit geeft mogelijkheden voor studenten van onze opleiding PSBK Psychosociale Basiskennis. Bij gebleken geschiktheid behoort een samenwerking met en/of werken via het platform van StressWise eventueel tot de mogelijkheden. Vraag de gratis studiegids aan voor informatie over onze opleidingen. Of schrijf je direct in voor de Psychosociale Basiskennis opleiding, zodat je zeker bent van een opleidingsplek in maart.

Direct inschrijven

Contact opnemen
Voor deelname, aanvragen van een studiegids of vragen en opmerkingen.