Bezoek de open dag Groningen
Ervaringsgerichte ACT & psychologie opleidingen in Groningen
Kies voor een loopbaan als therapeut of coach
Lees verder

StressWise Academy in de binnenstad van groningen naast de Martinitoren

Actueel | Open Dag in Groningen op 21 augustus 2021 van 11:00 tot 13:00 uur, ben jij erbij?

StressWise Academy Groningen houdt op 21 augustus ‘open huis’. Je kunt dan kennismaken met onze ACT en psychologie opleidingen op hbo niveau, een ACT workshop volgen en onze psychologie docenten en studenten in Groningen spreken. Ontdek op deze manier gemakkelijk of de post-hbo opleiding ACT Therapeut, de ACT coach opleiding, of de beroepsopleiding ACT & Psychosociaal Therapeut op hbo niveau bij je past. Ook krijg je informatie over een eventueel dienstverband bij StressWise Groningen en welke andere vormen van samenwerking mogelijk zijn.

Meld je aan

Na de ACT & Psychosociaal Therapeut opleiding kun je als erkend therapeut werken met vergoedingen van zorgverzekeraars.

Opleiding ACT & Psychosociaal Therapeut hbo niveau, 3 jaar (Groningen)

De beroepsopleiding tot Psychosociaal Therapeut met de focus op ACT van StressWise Academy Groningen is een driejarige opleiding op hbo niveau. Na het eerste jaar van deze opleiding kun je al aan de slag als zelfstandig ACT Coach. Na de volledige opleiding ACT & Psychosociaal Therapeut kun je als erkend therapeut werken met vergoedingen van zorgverzekeraars met een lidmaatschap van een beroepsvereniging.

Ontdek deze opleiding

Je kunt lid worden van een beroepsvereniging voor therapeuten, waardoor je diensten als ACT en psychosociaal therapeut worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Opleiding ACT Therapeut post-hbo, 2 jaar (Groningen)

De opleiding ACT Therapeut in Groningen is een tweejarige post-hbo opleiding. Als je in relatief korte tijd ACT én Psychosociaal Therapeut wilt worden en beschikt over een ‘mensgerichte’ hbo of wo opleiding dan is deze ACT opleiding geschikt voor jou. Na afronding van deze opleiding kun je als erkend therapeut aan de slag. Je kunt lid worden van een beroepsvereniging voor therapeuten, waardoor je diensten als psychosociaal therapeut worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Ontdek deze opleiding

In onze ACT Coach opleiding leer je je de basisbeginselen van ACT eigen maken en ermee te werken. Het is een volwaardige coach opleiding.

Opleiding ACT Coach hbo niveau, 1 jaar (Groningen)

In onze ACT Coach opleiding leer je je de basisbeginselen van ACT eigen maken en ermee te werken. Het is een volwaardige coach opleiding waarin je creatieve coachvaardigheden en effectieve gesprekstechnieken leert en volop de ruimte krijgt om ermee te oefenen. Je zet een belangrijke en ingrijpende stap in verbinding met jezelf en je omgeving. Het perfecte startpunt in Groningen voor als je je wilt omscholen tot coach vanwege de concrete, praktische en ervaringsgerichte aanpak en de brede inzetbaarheid van ACT.

Ontdek deze opleiding

Een korte en krachtige ervaringsgerichte opleiding van vier dagen waarin je je de principes van Acceptance & Commitment Therapy eigen maakt door zelf te ervaren.

ACT Basis Opleiding, 4 dagen (Groningen)

Een korte en krachtige ervaringsgerichte opleiding van vier dagen in Groningen waarin je je de principes van Acceptance & Commitment Therapy eigen maakt door zelf te ervaren. Dat is onze ACT Basis opleiding, opgezet voor coaches, trainers, therapeuten, maatschappelijk werkers, (ortho)pedagogen, docenten, praktijkondersteuners of andere mensen met een enigszins coachend beroep. De opleiding is ook een mooi schakeltraject voor studenten die in aanmerking willen komen voor onze opleiding ACT Therapeut in Groningen en nog niet over de nodige ACT kennis en ervaring beschikken.

Ontdek deze opleiding

Onze PSBK opleiding is ervarings- en praktijkgericht. Na afronding voldoe jij 100% aan de eisen en kom je in aanmerking voor vergoeding vanuit zorgverzekeraars.

Opleiding Psychosociale Basiskennis PSBK, CPION erkend, 12 dagen (Groningen)

Sinds begin 2017 is het voor alle therapeuten in de complementaire gezondheidszorg verplicht gesteld om een certificaat PSBK te behalen. Dit is tevens een voorwaarde om lid te worden van een beroepsvereniging. Psychosociale Basiskennis van StressWise Academy Groningen is een CPION erkende registeropleiding volgens PLATO normen. Je krijgt een officieel diploma. Onze PSBK opleiding in Groningen is ervarings- en praktijkgericht. Na afronding voldoe jij 100% aan de eisen en kom je in aanmerking voor vergoeding vanuit zorgverzekeraars.

Ontdek deze opleiding

Neem nu contact op met ons opleidingsinstituut en vraag een opleidingsgids aan

StressWise Academy Groningen is Onderdeel van StressWise Nederland

StressWise Academy Groningen biedt opleidingen die hun basis vinden in ACT, Acceptance & Commitment Therapy, mindfulness en positieve psychologie. Bij ons vind je geen schoolse leeromgeving, maar een stimulerende ervaringsgerichte praktijk, die in directe verbinding staat met collega’s uit de complementaire gezondheidszorg en de cliënten van StressWise. Bij StressWise Academy Groningen sta je dus met een been in de opleiding en met het andere been in de praktijk van alledag. Stevig, krachtig en dynamisch.

Neem nu contact op