Wij kijken uit naar je komst!
Open dag in Hilversum vrijdag 6 oktober vanaf 15:00 uur
Open dag 6 oktober, zien we je daar?
Meld je direct aan
Als student bij StressWise Academy krijg je werkgarantie bij StressWise

Meld je aan voor de Open Dag in Hilversum

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open Dag StressWise Academy

Open dag in Hilversum vrijdag 6 oktober 15:00 tot 18:00 uur

Volg een verfrissende ACT-workshop, spreek onze docenten en studenten en bekijk de studiematerialen. Ontdek of de opleiding ACT Coach of de beroepsopleiding ACT & Psychosociaal Therapeut bij je past. Informeer of je in aanmerking komt voor de verkorte opleiding tot ACT Therapeut (2 jaar). Krijg een inkijkje in onze ACT Basis opleiding. Verken je kansen tot samenwerking met StressWise. Programma

  • 15:00 – 15:30 uur – inloop
    Tijd om rustig een parkeerplek te zoeken, te landen met een hapje en drankje, studiematerialen in te zien en een praatje te maken met een oud-student, docent of iemand uit het management van StressWise Academy.
  • 15:30 – 17:00 uur – informatie & workshop
    Kies een plek om te zitten en luister naar een korte introductie over ons opleidingsinstituut en ruime informatie over onze opleidingen en trainingen en het STAP-budget. Stel je vragen en neem deel aan een inspirerende ACT Workshop om te ervaren hoe ACT kan werken.
  • 17:00 – 18:00 uur – uitloop
    Tijd om de rest van je onbeantwoorde vragen te stellen, nog even na te praten met een hapje of drankje, de studiematerialen verder te bekijken en de mogelijkheid om een plek te reserveren of je meteen in te schrijven voor een opleiding of training.

Meld je vrijblijvend aan via bovenstaand formulier

Bezoek onze prachtige locatie vlakbij het centrum van Hilversum en op loopafstand van het Corversbos.

Villa Keizerstoren
‘s-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Als je je aanmeldt gaan we ervan uit dat je komt en ontvang je meldingen en updates omtrent de Open dag. Kun je de 16e niet komen, maar heb je wel vragen? Laat het ons weten en dan helpen we je graag verder.

Je kunt lid worden van een beroepsvereniging voor therapeuten, waardoor je diensten als psychosociaal therapeut worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Beroepsopleiding ACT & Psychosociaal Therapeut (3 jaar)

Deze driejarige ervaringsgerichte opleiding vormt het hart van ons opleidingsinstituut. Deze opleiding is oorspronkelijk opgezet om onze eigen therapeuten op te leiden. Inmiddels komen er uit het hele land mensen naar Hilversum en Groningen om bij ons te worden opgeleid als therapeut met focus op Acceptance & Commitment Therapy. Deze opleiding is erkend (geaccrediteerd) door Stichting SKB, waardoor je na afronding vergoeding via de zorgverzekering kunt bieden.

Je kunt lid worden van een beroepsvereniging voor therapeuten, waardoor je diensten als ACT en psychosociaal therapeut worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Verkorte opleiding ACT Therapeut (2 jaar)

Sinds begin 2020 hebben we een verkorte versie van de beroepsopleiding in ons programma, de opleiding ACT Therapeut. Na afronding van deze tweejarige opleiding kun je samenwerken met StressWise als je voldoet aan bepaalde voorwaarden. De opleiding is opgezet voor afgestudeerden aan een HBO of WO ‘mensgerichte’ opleiding, zoals bijvoorbeeld psychologie of maatschappelijk werk. Deze opleiding is erkend door Stichting SKB, waardoor je na afronding vergoeding via de zorgverzekering kunt bieden.

In onze ACT Coach opleiding leer je je de basisbeginselen van ACT eigen maken en ermee te werken. Het is een volwaardige coach opleiding.

ACT Coach opleiding

In deze opleiding van een jaar maak je je de basisbeginselen van ACT eigen en leer je ermee te werken. Na deze ervaringsgerichte coachopleiding heb je een scala aan creatieve coachingsvaardigheden en effectieve gesprekstechnieken tot je beschikking en kun je een eigen coachpraktijk opzetten of je kunt er je huidige beroepspraktijk mee verrijken. Ook uitermate geschikt als methodiek voor persoonlijke ontwikkeling, in het kader van zorg voor jezelf.

en ACT Basis opleiding

De vierdaagse ACT Basis opleiding is opgezet voor studenten die zich in korte tijd alle principes uit ACT eigen willen maken en ervaring willen opdoen met ACT in de praktijk. Het is een kleine training in ACT met grote invloed op je denken en handelen.

Relatietherapeut ACT opleiding omvat drie modules en is daarmee een volledige en praktische opleiding tot relatietherapeut

Jaaropleiding Relatie Therapeut (register)

Met de jaaropleiding Relatietherapeut van StressWise Academy word je opgeleid tot een bekwaam en integer relatietherapeut op basis van de IBCT en ACT principes. De jaaropleiding start met een introductiedag, gevolgd door twee modules en een supervisiedag, na module 3 volgt een examendag waarbij je bij een voldoende afsluiting in aanmerking komt voor een aantal accreditaties waarmee je je kan schrijven in het nieuwe Register van Relatietherapeut ACT. In totaal volg je daarmee 14 opleidingsdagen.

StressWise Academy is het opleidingsinstituut van StressWise

StressWise staat voor een warme en daadkrachtige aanpak van stress, burn-out, depressie en andere hedendaagse mentale problematiek. De therapeuten en trainers van StressWise staan náást mensen die het moeilijk hebben en hulp vragen. Zij doen dit vanuit hun eigen menselijkheid, empathisch en betrokken. De therapeuten en coaches van StressWise ‘behandelen’ geen patiënten, maar stimuleren mensen in hun eigen proces naar herstel en heelheid. Van behandeling naar verandering.

1