Wij kijken uit naar je komst!
Open dag 29 november
Bekijk programma

Open Dag StressWise Academy

Programma Open Dag 29 november 2020 van 13:00 tot 16:00 uur

Volg verfrissende ACT-workshops, spreek onze docenten en studenten en bekijk de studiematerialen. Ontdek of de beroepsopleiding ACT Coach of ACT & Psychosociaal Therapeut NFG bij je past, of je in aanmerking komt voor de Verkorte Opleiding met (eventueel) baangarantie en krijg een inkijkje in onze basis ACT opleiding.

Het adres:
‘s-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Meld je vrijblijvend aan en vul het onderstaande formulier in

Na aanmelding gaan we ervan uit dat je komt en ontvang je meldingen en updates omtrent de open dag.

Aanmelden voor Open Dag 29 november a.s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*In verband met corona is aanmelden verplicht. Op deze manier kunnen wij de gezondheid van onze bezoekers waarborgen.

Overige informatie open dag

Op zondag 29 november krijg je een kijkje in de ‘keuken’ van onze ACT opleidingen. Je kunt deelnemen aan ACT- en meditatieworkshops en ons studiemateriaal bekijken. Je kunt onze docenten en studenten vragen stellen en zo ontdekken of een van onze ACT opleidingen bij je past.

Beroepsopleiding ACT & Psychosociaal Therapeut NFG

Deze driejarige ervaringsgerichte opleiding vormt het hart van ons opleidingsinstituut. Deze opleiding is oorspronkelijk opgezet om onze eigen therapeuten op te leiden. Inmiddels komen er uit het hele land mensen naar Hilversum om bij ons te worden opgeleid als therapeut met focus op ACT, Acceptance & Commitment Therapy. Met een hart zo groot als de wereld.

Opleiding ACT Therapeut

Sinds begin 2020 hebben we een verkorte versie van de beroepsopleiding in ons programma, de opleiding ACT Therapeut. Voor deze tweejarige opleiding is baangarantie bij StressWise mogelijk als je voldoet aan bepaalde voorwaarden. De opleiding is opgezet voor afgestudeerden aan een HBO of WO ‘mensgerichte’ opleiding, zoals bijvoorbeeld psychologie of maatschappelijk werk.

Opleiding ACT Coach

In deze opleiding van een jaar maak je je de basisbeginselen van ACT eigen en leer je ermee te werken. Na deze ervaringsgerichte coachopleiding heb je een scala aan creatieve coachingsvaardigheden en effectieve gesprekstechnieken tot je beschikking en kun je een eigen coachpraktijk opzetten of je kunt er je huidige beroepspraktijk mee verrijken. Ook uitermate geschikt als methodiek voor persoonlijke ontwikkeling, in het kader van zorg voor jezelf.

ACT Basis Opleiding

Deze vierdaagse ACT Basis Opleiding is opgezet voor studenten die zich  in korte tijd alle principes uit ACT eigen willen maken en ervaring willen opdoen met ACT in de praktijk. Het is een kleine cursus in ACT met grote invloed op je denken en handelen.

StressWise Academy

Wij zijn het opleidingsinstituut van StressWise Nederland. StressWise helpt particulieren en het bedrijfsleven bij uiteenlopende mentale klachten door therapie, coaching en training op basis van ACT, mindfulness en complementaire methodieken, zoals positieve psychologie en voice dialogue. StressWise wil het leven van velen lichter maken. Binnen onze Academy leiden we professionals op die de moed hebben om het anders te doen: onze cliënten in beweging brengen door bewustwording, acceptatie en actie. Vanuit een hart zo groot als de wereld.

StressWise Academy werkt samen met NFG, beroepsvereniging voor therapeuten. Daardoor krijg je vergoedingen voor je werk als therapeut en kun je btw-vrij factureren. Coaches en trainers kunnen aan de slag bij onze partners in het bedrijfsleven. Voor studenten aan de opleiding ACT Therapeut bieden we een passende baangarantie. Een unieke kans op een carrière bij StressWise. Uiteraard kun je ook buiten StressWise aan de slag, er is veel behoefte aan goede therapeuten en coaches.

Via je belastingaangifte kun je tot de helft van je investering terug krijgen. StressWise Academy is een CRKBO erkend opleidingsinstituut; daardoor zijn al onze opleidingen btw-vrij.

Meer informatie vind je in onze opleidingsgidsen.