Wij kijken uit naar je komst!
Open dag in Hilversum zondag 12 februari vanaf 12 uur, incl. info STAP-budget
Meld je direct aan
Als student bij StressWise Academy krijg je werkgarantie bij StressWise

Meld je aan voor de Open Dag in Hilversum

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open Dag StressWise Academy

Open dag in Hilversum zondag 12 februari 12 – 15 uur, met tevens info over STAP-budget

Volg een verfrissende ACT-workshop, spreek onze docenten en studenten en bekijk de studiematerialen. Ontdek of de opleiding ACT Coach of de beroepsopleiding ACT & Psychosociaal Therapeut bij je past. Informeer of je in aanmerking komt voor de verkorte opleiding tot ACT Therapeut (2 jaar). Krijg een inkijkje in onze ACT Basis opleiding. Verken je kansen tot samenwerking met StressWise. En laat je volledig informeren over het STAP-budget.

Programma

  • 11:30 – 12:00 uur – inloop
    Tijd om rustig een parkeerplek te zoeken, te landen met een hapje en drankje, studiematerialen in te zien en een praatje te maken met een oud-student, docent of iemand uit het management van StressWise Academy.
  • 12:00 – 14:00 uur – informatie & workshop
    Kies een plek om te zitten en luister naar een korte introductie over ons opleidingsinstituut en ruime informatie over onze opleidingen en trainingen en het STAP-budget. Stel je vragen en neem deel aan een inspirerende ACT Workshop om te ervaren hoe ACT kan werken.
  • 14:00 – 15:00 uur – uitloop
    Tijd om de rest van je onbeantwoorde vragen te stellen, nog even na te praten met een hapje of drankje, de studiematerialen verder te bekijken en de mogelijkheid om een plek te reserveren of je meteen in te schrijven voor een opleiding of training.

Meld je vrijblijvend aan via bovenstaand formulier

Bezoek onze prachtige locatie vlakbij het centrum van Hilversum en op loopafstand van het Corversbos.

Villa Keizerstoren
‘s-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Als je je aanmeldt gaan we ervan uit dat je komt en ontvang je meldingen en updates omtrent de Open dag. Kun je niet komen, maar wil je wel meedoen? Meld het ons. Je kunt dan live online aanwezig zijn en je vragen stellen dankzij ons hybride leslokaal.

Neem nu contact op met ons opleidingsinstituut en vraag een opleidingsgids aan

Let op: schrijf je in voor een opleiding of training vóór dinsdag 28 februari om gebruik te maken van je STAP-budget

Het STAP-budget is een prachtige kans om jezelf voordelig te laten opleiden of bijscholen. Pak deze kans door €1000 korting te ontvangen op één van onze opleidingen of door een training gratis te volgen. Schrijf je in vóór dinsdag 28 februari, want anders kun je geen gebruik meer maken van deze mooie subsidie om vanaf 29 maart te starten met een opleiding of training. Je kunt je gemakkelijk op de open dag inschrijven, maar schrijf je in ieder geval in vóór dinsdag 28 februari.

Lees meer over het STAP-budget

Je kunt lid worden van een beroepsvereniging voor therapeuten, waardoor je diensten als psychosociaal therapeut worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Beroepsopleiding ACT & Psychosociaal Therapeut (3 jaar)

Deze driejarige ervaringsgerichte opleiding vormt het hart van ons opleidingsinstituut. Deze opleiding is oorspronkelijk opgezet om onze eigen therapeuten op te leiden. Inmiddels komen er uit het hele land mensen naar Hilversum en Groningen om bij ons te worden opgeleid als therapeut met focus op Acceptance & Commitment Therapy. Deze opleiding is erkend (geaccrediteerd) door Stichting SKB, waardoor je na afronding vergoeding via de zorgverzekering kunt bieden.

Je kunt lid worden van een beroepsvereniging voor therapeuten, waardoor je diensten als ACT en psychosociaal therapeut worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Verkorte opleiding ACT Therapeut (2 jaar)

Sinds begin 2020 hebben we een verkorte versie van de beroepsopleiding in ons programma, de opleiding ACT Therapeut. Na afronding van deze tweejarige opleiding kun je samenwerken met StressWise als je voldoet aan bepaalde voorwaarden. De opleiding is opgezet voor afgestudeerden aan een HBO of WO ‘mensgerichte’ opleiding, zoals bijvoorbeeld psychologie of maatschappelijk werk. Deze opleiding is erkend door Stichting SKB, waardoor je na afronding vergoeding via de zorgverzekering kunt bieden.

In onze ACT Coach opleiding leer je je de basisbeginselen van ACT eigen maken en ermee te werken. Het is een volwaardige coach opleiding.

ACT Coach opleiding

In deze opleiding van een jaar maak je je de basisbeginselen van ACT eigen en leer je ermee te werken. Na deze ervaringsgerichte coachopleiding heb je een scala aan creatieve coachingsvaardigheden en effectieve gesprekstechnieken tot je beschikking en kun je een eigen coachpraktijk opzetten of je kunt er je huidige beroepspraktijk mee verrijken. Ook uitermate geschikt als methodiek voor persoonlijke ontwikkeling, in het kader van zorg voor jezelf.

en ACT Basis opleiding

De vierdaagse ACT Basis opleiding is opgezet voor studenten die zich in korte tijd alle principes uit ACT eigen willen maken en ervaring willen opdoen met ACT in de praktijk. Het is een kleine training in ACT met grote invloed op je denken en handelen.

Relatietherapeut ACT opleiding omvat drie modules en is daarmee een volledige en praktische opleiding tot relatietherapeut

Opleiding Relatietherapeut 1: IBCT

Deze korte en praktische opleiding tot relatietherapeut gaat over communicatie en acceptatie. Tijdens deze module maak je kennis met IBCT, Integrative Behavioral Couple Therapy. Je leert de achtergrond van deze derde generatie cognitieve gedragstherapie kennen en verkent de verschillende toepassingen. Je leert technieken kennen die het communicerend- en probleemoplossend vermogen verbeteren. Na afloop van de opleiding ken je de waarde van emotionele acceptatie en tolerantie en hun rol in relatietherapie.

Opleiding Relatietherapeut 2: Hechting en Verbinding

In Hechting en Verbinding gaan we uitgebreid in op de intake. Deze eerste sessie wordt nogal eens onderschat als geweldige kans om autoriteit op te bouwen en vertrouwen te winnen. Het is tevens een grote commerciële kans. Ook staan we uitgebreid stil bij je houding als relatietherapeut, die aanzienlijk verschilt van de houding van de therapeut die 1-op-1 werkt. Hoofdthema’s in deze relatietherapie module zijn hechting en verbondenheid.

StressWise Academy is het opleidingsinstituut van StressWise

StressWise staat voor een warme en daadkrachtige aanpak van stress, burn-out, depressie en andere hedendaagse mentale problematiek. De therapeuten en trainers van StressWise staan náást mensen die het moeilijk hebben en hulp vragen. Zij doen dit vanuit hun eigen menselijkheid, empathisch en betrokken. De therapeuten en coaches van StressWise ‘behandelen’ geen patiënten, maar stimuleren mensen in hun eigen proces naar herstel en heelheid. Van behandeling naar verandering.