Wij kijken uit naar je komst!
Open Dag 21 augustus in Groningen
Meld je direct aan

Meld je aan voor de open dag

*In verband met corona is vooraf aanmelden noodzakelijk. Op deze manier kunnen wij jouw gezondheid waarborgen.

Programma Open Dag in Groningen op 21 augustus 2021 van 11:00 tot 13:00 uur

Volg een verfrissende ACT-workshop, spreek onze docenten en studenten en bekijk de studiematerialen. Ontdek of de opleiding ACT Coach of de beroepsopleiding ACT & Psychosociaal Therapeut bij je past. Informeer of je in aanmerking komt voor de Verkorte Opleiding tot ACT Therapeut (2 jaar) met kans op samenwerking met StressWise. En krijg een inkijkje in onze basis ACT opleiding.

Kom op zaterdag 21 augustus naar Groningen, meld je vrijblijvend aan via bovenstaand formulier

Bezoek onze prachtige locatie in de binnenstad van Groningen

Sint Jansstraat 2k
9712 JN Groningen (naast de Martinitoren)

Als je je aanmeldt gaan we ervan uit dat je komt en ontvang je meldingen en updates omtrent de open dag

Beroepsopleiding ACT & Psychosociaal Therapeut (3 jaar)

Deze driejarige ervaringsgerichte opleiding vormt het hart van ons opleidingsinstituut. Deze opleiding is oorspronkelijk opgezet om onze eigen therapeuten op te leiden. Inmiddels komen er uit het hele land mensen naar Hilversum en Groningen om bij ons te worden opgeleid als therapeut met focus op Acceptance & Commitment Therapy. Deze opleiding is erkend (geaccrediteerd) door Stichting SKB, waardoor je na afronding vergoeding via de zorgverzekering kunt bieden.

ACT Therapeut opleiding

Opleiding ACT Therapeut (2 jaar)

Sinds begin 2020 hebben we een verkorte versie van de beroepsopleiding in ons programma, de opleiding ACT Therapeut. Na afronding van deze tweejarige opleiding kun je samenwerken met StressWise als je voldoet aan bepaalde voorwaarden. De opleiding is opgezet voor afgestudeerden aan een HBO of WO ‘mensgerichte’ opleiding, zoals bijvoorbeeld psychologie of maatschappelijk werk. Deze opleiding is erkend door Stichting SKB, waardoor je na afronding vergoeding via de zorgverzekering kunt bieden.

Opleiding Relatietherapeut ACT van StressWise Academy

ACT Coach opleiding

In deze opleiding van een jaar maak je je de basisbeginselen van ACT eigen en leer je ermee te werken. Na deze ervaringsgerichte coachopleiding heb je een scala aan creatieve coachingsvaardigheden en effectieve gesprekstechnieken tot je beschikking en kun je een eigen coachpraktijk opzetten of je kunt er je huidige beroepspraktijk mee verrijken. Ook uitermate geschikt als methodiek voor persoonlijke ontwikkeling, in het kader van zorg voor jezelf.

en ACT Basis opleiding

Deze vierdaagse ACT Basis Opleiding is opgezet voor studenten die zich in korte tijd alle principes uit ACT eigen willen maken en ervaring willen opdoen met ACT in de praktijk. Het is een kleine cursus in ACT met grote invloed op je denken en handelen.

StressWise Academy is onderdeel van StressWise psychologen Nederland

StressWise Academy is het opleidingsinstituut van StressWise Nederland

StressWise helpt particulieren en het bedrijfsleven bij ‘lichter leven en slimmer werken’, door therapie, coaching en training op basis van ACT, mindfulness en complementaire methodieken, zoals positieve psychologie en voice dialogue. StressWise Academy werkt samen met NFG, beroepsvereniging voor therapeuten. Daardoor krijg je vergoedingen voor je werk als therapeut en kun je btw-vrij factureren. Coaches en trainers kunnen aan de slag bij onze partners in het bedrijfsleven.

StressWise biedt unieke kansen voor je carrière

Maar je kant natuurlijk ook je eigen praktijk opzetten of uitbreiden. Er is veel behoefte aan goede therapeuten en coaches.

Alleen nog dit jaar kun je via je belastingaangifte minimaal 37% van je investering terug krijgen. StressWise Academy is een CRKBO erkend opleidingsinstituut; daardoor zijn al onze opleidingen btw-vrij.

Download onze opleidingsgidsen