• Kosten, financiering en subsidies

Hoe kan ik betalen voor een opleiding van StressWise Academy?

Geplaatst op: 10-01-2024
Door: jasper
Leestijd: 3 minuten

Als je investeert in een opleiding, is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Bijvoorbeeld als het gaat om betalingsmogelijkheden. StressWise Academy denkt graag met je mee en biedt de volgende manieren om te betalen.

Als je besluit om te starten met een opleiding van StressWise Academy, kun je het lesgeld op één van de volgende manieren voldoen:

Direct online betalen

De snelste en makkelijkste manier om het lesgeld te betalen, is direct tijdens de inschrijving. Dit kan vanzelfsprekend via iDeal, maar ook met een Creditcard, Paypal, Apple Pay of Bancontact. Je selecteert de betaalwijze van je voorkeur in het inschrijfformulier en wordt dan doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving. Nadat je hebt betaald, is je inschrijving definitief.

Betaal op rekening

Wil je het bedrag niet direct voldoen? Dan kun je kiezen om te betalen op rekening. Je ontvangt dan een factuur per mail. Deze factuur dien je binnen 14 dagen na factuurdatum en voor de start van de opleiding te voldoen. Als je kiest voor het betalen op rekening, betaal je €10 administratiekosten.

Betaal in termijnen

Wij begrijpen dat een opleiding een flinke investering is en het totaalbedrag niet altijd in één keer te betalen is. Daarom bieden wij de mogelijkheden om in (maximaal 6) termijnen te betalen. Je kunt in dit geval een betaalafspraak maken met ons Secretariaat.