ACT & PSYCHOSOCIAAL THERAPEUT NFG
Investering en studiebelasting
Lees verder
PSBK onderwerpen: inleiding in de psychologie, ontwikkelingspsychologie en leren, persoonlijkheidsontwikkeling en sociale psychologie, geheugen, emotie en stress, zorgstelsel, verwijzing en gespreksvoering, fysiologie en anatomie, hart en longen, neurologie, endocrinologie, dermatologie, geriatrie en psychopathologie

Investering en studiebelasting

ACT Basisopleiding
Het lesgeld bedraagt € 750,-. Dit is exclusief literatuur. Gespreide betaling in tien keer is mogelijk middels automatische incasso.

ACT Coach (1 jaar)
Het lesgeld bedraagt € 2985,-. Dit is exclusief literatuur. Gespreide betaling in tien keer is mogelijk middels automatische incasso. De studiebelasting is gemiddeld ongeveer 6 uur per week.

ACT Therapeut (2 jaar)
Het lesgeld bedraagt € 2985,- per jaar. Dit is exclusief literatuur, supervisie en leertherapie. Gespreide betaling in tien keer is mogelijk middels automatische incasso. De studiebelasting is gemiddeld ongeveer 6 uur per week.

Psychosociaal Therapeut (3 jaar)
Het lesgeld bedraagt € 2985,- per jaar. Dit is exclusief literatuur, supervisie en leertherapie. Gespreide betaling in tien keer is mogelijk middels automatische incasso. De studiebelasting is gemiddeld ongeveer 6 uur per week.

Psychosociale Basiskennis
Het lesgeld bedraagt €1485,-. Dit is exclusief literatuur. De studiebelasting is gemiddeld ongeveer 10 tot 15 uur per week.

Bijkomende kosten
Voor alle opleidingen bedraagt het inschrijfgeld €125 per jaar. Bij betaling van het volledige lesgeld na aanmelding vervalt het inschrijfgeld. De kosten voor de aanschaf van studieboeken verschilt sterk per opleiding, waarbij de boeken voor de opleiding PSBK verreweg het duurst in aanschaf zijn, zo’n €200 tot €300. Denk ook aan het aanschaffen van tweedehands boeken. Een duurzame keuze. Bij de opleiding ACT Therapeut en Psychosociaal therapeut moet de student 15 uur supervisie en 15 uur leertherapie volgen. De student kiest hiervoor zelf een therapeut en supervisor, de kosten zijn afhankelijk van wat de therapeut en supervisor hiervoor in rekening brengen. Wanneer de student aanvullend verzekerd is voor alternatieve therapie kan dit schelen in de kosten. Supervisie mag ook met een groepje worden gevolgd, zodat de kosten kunnen worden gedeeld. Alle opleidingen zijn btw-vrijgesteld.