ACT & Psychosociaal Therapeut NFG

Introductie

ACT & Psychosociaal Therapeut NFG
StressWise Academy houdt regelmatig open dagen om haar psychologie en ACT opleidingen onder de aandacht te brengen.

In onze ACT Coach opleiding leer je je de basisbeginselen van ACT eigen maken en ermee te werken. Het is een volwaardige coach opleiding.

Introductie

Welkom bij StressWise Academy. CRKBO erkend opleidingsinstituut voor opleiding en bij- en nascholing in derde generatie gedragstherapie, zoals mindfulness en Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en positieve psychologie.

Onze Academy biedt de volgende ‘mindfulle’ opleidingen:

  • Beroepsopleiding ACT & Psychosociaal Therapeut (3 jaar)
  • Opleiding ACT Coach (1 jaar)
  • Opleiding PSBK Psychosociale Basiskennis (13 dagen)
  • Post HBO Opleiding ACT Therapeut (2 jaar)
  • ACT Basis opleiding (4 dagen)
  • Opleiding relatietherapeut ACT (2 dagen)
Als student bij StressWise Academy krijg je werkgarantie bij StressWise

In deze gids worden de eerste drie opleidingen uitgelicht. Opleidingen voor (aankomend) coaches en therapeuten met ‘een hart zo groot als de wereld’.

Binnen StressWise Academy wordt bewust ruimte gemaakt voor de kernwaarden betekenis, verbinding, kwetsbaarheid, compassie en ontwikkeling. Onze docenten en medewerkers willen van betekenis zijn voor hun omgeving en vinden het belangrijk zich te verbinden met anderen. Ze stellen zich kwetsbaar en compassievol op vanuit het besef dat hieruit kracht en moed ontstaan. En ze hebben zich gecommitteerd om zich blijvend te ontwikkelen, als professional en als mens. Onze kernwaarden zijn verweven in onze opleidingen.

StressWise Academy staat open voor iedereen die wil leven vanuit aandacht, acceptatie, wijsheid en compassie en anderen wil begeleiden om als zodanig te kunnen leven en werken. Onze opleidingen zijn zo ingericht dat reflectie over jouw existentie en handelen, en verbinding met anderen en je omgeving een voorname plaats heeft. We leiden professionals op met een hart zo groot als de wereld. Met liefde.

Met veel plezier nodig ik je uit om deze gids door te nemen. Ik hoop dat het antwoord geeft op je vragen en dat het bovendien je enthousiasme voor een van onze opleidingen vergroot. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog meer informatie wilt.