Hier vind je de docenten van StressWise Academy
Maak kennis met onze docenten

Dr. Bettine Schreuders

Directeur en hoofd opleidingen

Bettine Schreuders heeft 20 jaar ervaring als psycholoog NIP, zowel in de gespecialiseerde GGZ, als in haar eigen praktijk.

Lees verder

Alexander van Kleef

Hoofdopleider

Alexander is als trainer en coach al jaren betrokken bij de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij schoolde zich in onder andere Psychodrama, Voice Dialogue, Mindfulness en ACT.

Lees verder

Drs. Yonda Poslavsky

Hoofddocent therapeutenopleiding

Zij laat in haar (hoofd)docentschap studenten (letterlijk) creatief in beweging komen en laat zien en ervaren hoe ACT zich verhoudt tot psychopathologie.

Lees verder

Drs. Imre Dietz

Docent ACT en psychologie

Imre Dietz is al ruim 20 jaar actief als psycholoog NIP. Zij verdiepte zich onder andere in Schematherapie, Voice Dialogue, Oplossingsgerichte Therapie, EMDR en Mindfulness.

Lees verder

Drs. Maaike welfing

Docent ACT en lifecoach

Maaike Welfing is ACT trainer, lifecoach en docent aan de opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ.

Lees verder

Britta Albers

Docent PSBK en coach

Na haar studie Toegepaste Onderwijskunde heeft Britta een zijstap gemaakt naar de evenementenbranche om na 15 jaar toch weer haar oude passie te gaan volgen, namelijk de professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Lees verder

Drs. Jan Warndorff

Docent filosofie en schrijver

Jan is van huis uit een wereldburger. Als kind raakte hij diep gefascineerd door de Afrikaanse natuur die hij overal om zich heen mocht ervaren. Door de jaren heen heeft deze levenservaring zich bij hem ontwikkeld tot een intense betrokkenheid op het leven zelf.

Lees verder

Joris Gresnigt

Docent mindfulness en communicatie

Joris Gresnigt is mindfulnesstrainer, coach en docent aan de hogeschool van Den Haag, maar bovenal gewoon mens.

Lees verder

Drs. Alex Leupen

Docent PSBK en huisarts

Alex is bijna 30 jaar werkzaam als homeopathisch arts en inmiddels al weer 25 jaar als docent. In 2010 heeft hij de VHAN erepenning uitgereikt gekregen vanwege zijn werkzaamheden voor het homeopathisch onderwijs.

Lees verder

Drs. Karin Brugman

Docent Voice Dialogue

Karin is als docent gespecialiseerd in het opleiden van coaches en trainers in het werken met Voice Dialogue en dramatechnieken.

Lees verder

Dr. Femke Buwalda

Hoofddocent PSBK

Femke Buwalda is sinds 2001 werkzaam als psycholoog en docent. Haar focus ligt op de dynamiek tussen lichaam en psyche, waar zij veelvuldig onderzoek naar heeft gedaan.

Lees verder

Karin Rensen

Docent relatietherapie

Karin Rensen is haar hele werkzame leven al werkzaam in de ggz, waar zij ervaring heeft opgedaan in verschillende rollen en met diverse doelgroepen.

Lees verder

Roelien Heldt

Docent ontspanning

Roelien heeft naast haar werk als docent ontspanning een eigen praktijk als stresscounselor en sinds 2014 als gecertificeerd ‘TRE provider’. In haar werk ontdekte zij hoe belangrijk het fysieke aandeel van stress is, waardoor zij zich steeds meer is gaan richten op een lichaamsgerichte benadering van stress.

Lees verder

Pjotr Peulen MSc

Docent ACT theorie

Na honderden wetenschappelijke artikelen in neuropsychologie en neurofysiologie bestudeerd te hebben, durft Pjotr zich een expert te noemen in cognitieve neurowetenschappen. Zijn focus ligt op de mentale processen die ten grondslag liggen aan gedachten.

Lees verder

Fenno Meijer

Docent relatietherapie ACT

Fenno heeft sinds 2011 een eigen praktijk voor individuele en relatietherapie. Hij is supervisor en trainer, en was daarvoor betrokken bij individuele-, team- en organisatieveranderingen als zelfstandig adviseur, projectleider, individuele- en teamcoach, trainer en ontwikkelaar.

Lees verder

Mieke de Wit

Docent relatietherapie ACT

Mieke combineert vier rollen met verve: ze is moeder van drie kinderen, leerkracht op een basisschool (en vertrouwenspersoon), ze heeft een eigen praktijk voor coaching en begeleiding van jong volwassenen en hun ouders, en ze geeft samen met Fenno Meijer relatietherapie.

Lees verder

Petra de Graaf

Na haar studie psychologie heeft Petra diverse jaren als trainer en coach gewerkt op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en leiderschap.

Lees verder