Hier vind je de docenten van StressWise Academy
Maak kennis met onze docenten

Dr. Bettine Schreuders

Directeur en hoofd opleidingen

Bettine Schreuders heeft 20 jaar ervaring als psycholoog NIP, zowel in de gespecialiseerde GGZ, als in haar eigen praktijk.

Lees verder

Alexander van Kleef

Hoofdopleider

Alexander is als trainer en coach al jaren betrokken bij de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij schoolde zich in onder andere Psychodrama, Voice Dialogue, Mindfulness en ACT.

Lees verder

Drs. Yonda Poslavsky

Hoofddocent therapeutenopleiding

Zij laat in haar (hoofd)docentschap studenten (letterlijk) creatief in beweging komen en laat zien en ervaren hoe ACT zich verhoudt tot psychopathologie.

Lees verder

Drs. Petra van der Graaf-Ritskes

Hoofddocent

Na haar studie psychologie heeft Petra diverse jaren als trainer en coach gewerkt op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en leiderschap.

Lees verder

Drs. Imre Dietz

Docent ACT en psychologie

Imre Dietz is al ruim 20 jaar actief als psycholoog NIP. Zij verdiepte zich onder andere in Schematherapie, Voice Dialogue, Oplossingsgerichte Therapie, EMDR en Mindfulness.

Lees verder
De docent van de relatietherapie opleiding bij StressWise Academy

Dr. Pieternel Dijkstra

Docent relatietherapie

Pieternel Dijkstra (1969) is sociaal psycholoog, relatietherapeut, docent en auteur van verschillende boeken over relaties.

Lees verder

Drs. Maaike welfing

Docent ACT en lifecoach

Maaike Welfing is ACT trainer, lifecoach en docent aan de opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ.

Lees verder

Britta Albers

Docent PSBK en coach

Na haar studie Toegepaste Onderwijskunde heeft Britta een zijstap gemaakt naar de evenementenbranche om na 15 jaar toch weer haar oude passie te gaan volgen, namelijk de professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Lees verder

Drs. Jan Warndorff

Docent filosofie en schrijver

Jan is van huis uit een wereldburger. Als kind raakte hij diep gefascineerd door de Afrikaanse natuur die hij overal om zich heen mocht ervaren. Door de jaren heen heeft deze levenservaring zich bij hem ontwikkeld tot een intense betrokkenheid op het leven zelf.

Lees verder

Joris Gresnigt

Docent mindfulness en communicatie + intervisor

Joris Gresnigt is mindfulnesstrainer, coach en docent aan de hogeschool van Den Haag, maar bovenal gewoon mens.

Lees verder

Drs. Alex Leupen

Docent PSBK en huisarts

Alex is bijna 30 jaar werkzaam als homeopathisch arts en inmiddels al weer 25 jaar als docent. In 2010 heeft hij de VHAN erepenning uitgereikt gekregen vanwege zijn werkzaamheden voor het homeopathisch onderwijs.

Lees verder

Drs. Karin Brugman

Docent Voice Dialogue

Karin is als docent gespecialiseerd in het opleiden van coaches en trainers in het werken met Voice Dialogue en dramatechnieken.

Lees verder

Dr. Femke Buwalda

Hoofddocent PSBK

Femke Buwalda is sinds 2001 werkzaam als psycholoog en docent. Haar focus ligt op de dynamiek tussen lichaam en psyche, waar zij veelvuldig onderzoek naar heeft gedaan.

Lees verder

Karin Rensen

Docent relatietherapie

Karin Rensen is haar hele werkzame leven al werkzaam in de ggz, waar zij ervaring heeft opgedaan in verschillende rollen en met diverse doelgroepen.

Lees verder

Roelien Heldt

Docent ontspanning

Roelien heeft naast haar werk als docent ontspanning een eigen praktijk als stresscounselor en sinds 2014 als gecertificeerd ‘TRE provider’. In haar werk ontdekte zij hoe belangrijk het fysieke aandeel van stress is, waardoor zij zich steeds meer is gaan richten op een lichaamsgerichte benadering van stress.

Lees verder

Pjotr Peulen MSc

Docent ACT theorie

Na honderden wetenschappelijke artikelen in neuropsychologie en neurofysiologie bestudeerd te hebben, durft Pjotr zich een expert te noemen in cognitieve neurowetenschappen. Zijn focus ligt op de mentale processen die ten grondslag liggen aan gedachten.

Lees verder

Karianne den Boer

Docent en schrijver

Karianne studeerde aan de Hogeschool van de Kunsten en aan de Art-department van de University of York. Ze studeerde af als schrijver en docent literaire vorming en deed later de Kleinkunstopleiding.

Lees verder
lichaamsbewustzijn en ACT

Drs. Susanne Bulten

Docent lichaamsbewustzijn

Susanne is gespecialiseerd in Integratieve Psychotherapie en Hypnotherapie en helpt haar cliënten met EMDR, focusing, Emotion Focused Therapy en EFT.

Lees verder