Alexander van Kleef

Alexander van Kleef

Alexander is als trainer en coach al jaren betrokken bij de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij schoolde zich in o.a. Psychodrama, Voice Dialogue, Mindfulness en ACT. Hij heeft meer dan 20 jaar meditatie ervaring. Inspiratie vindt Alexander voor een groot deel in vier universele kwaliteiten: liefdevolle vriendelijkheid, mededogen, medevreugde en gelijkmoedigheid. Bezinning, creativiteit en actie kenmerken zijn werk als docent.


Harrie Kolsteeg

Harrie Kolsteeg

Jaren geleden, tijdens mijn werk als psycholoog bij een centrum voor psychologische zorg bij kanker, kwam ik in aanraking met ACT en enkele jaren later met MBSR ofwel mindfulnesstraining van Jon kabat Zinn. Beide ontmoetingen waren van groot belang voor de richting in mijn leven en werk. Ik richtte De MindfulnessFabriek op om mindfulness beschikbaar te maken voor velen in Nederland, en in 2017 StressWise, om Nederland kennis te laten maken met Acceptance and Commitment Therapy, een revolutionaire methodiek die oosterse wijsheid verbindt met westerse waarden. Ik ben er trots op dat er nu een Academy is die opleidt tot het geweldige beroep van ACT therapeut, als waarachtig mens onder de mensen.


Imre Dietz

Imre Dietz

Imre Dietz is vanaf 1998 psycholoog NIP. Zij verdiepte zich in schematherapie, Voice Dialogue, oplossingsgerichte therapie, EMDR en Mindfulness. Toen zij ACT leerde kennen, vielen alle voorgaande opleidingen als puzzelstukjes in elkaar. Vanaf 2013 combineert zij haar psychologiepraktijk met een docentschap aan de huisartsopleiding van de Universiteit Utrecht. Met veel plezier brengt ze mensen in beweging.


Jacqueline Tolhoek

Jacqueline Tolhoek

Hoe kun je op een compassievolle manier met jezelf en anderen omgaan? Jacqueline Tolhoek helpt je in haar lessen (o.a.) een antwoord te geven op deze vraag. In haar werk als GZ-psycholoog is ze gefascineerd geraakt door de kracht van kwetsbaarheid. Essentieel daarbij is acceptatie van de eigenschappen die bij jou horen. Dit heeft ze ook bij zichzelf ervaren! Als mindfulnesstrainer richt ze zich vooral op positieve eigenschappen en mogelijkheden van de ander; op dat wat wél werkt en verder uitgebouwd kan worden. Op een persoonlijke en laagdrempelige manier.


Jan Warndorff

Jan Warndorff

Ik ben van huis uit wereldburger. Als kind raakte ik diep gefascineerd door de Afrikaanse natuur overal om mij heen, wat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een intense betrokkenheid op het leven zelf. Daarbij heb ik door de jaren heen steun en inspiratie gevonden bij, achtereenvolgens, Erich Fromm, het boeddhisme, Teilhard de Chardin, en ten slotte de Spaanse levensfilosoof, José Ortega y Gasset. Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek, en in maart 2017 debuteerde ik met het filosofisch-spiritueel boek ‘Geen idee: filosofie van het boerenverstand’ (Lemniscaat).  Als docent verzorg filosofische bezinning op de wonderlijke realiteit van het alledaagse leven.


Joris Gresnigt

Joris Gresnigt

Joris Gresnigt is mindfulnesstrainer, coach en docent aan de hogeschool van Den Haag, maar bovenal gewoon mens, met vallen en opstaan proberen om er wat moois van te maken. Een mooie wereld waar we in verbinding staan en handelen vanuit een bewuste, compassievolle en duurzame keuze. In zijn bagage neemt hij jarenlange beoefening van meditatie, vele trainingen op het gebied van coaching, mindfulness, communicatie en zelfontplooiing mee, naast dagelijkse toepassing van didactische vaardigheden en coaching.