Corona en het beleid van StressWise Academy
Samen vinden we een weg uit de pandemie
Lees verder
StressWise Academy gaat heel zorgvuldig om met corona. Wij overleggen graag met studenten, docenten en medewerkers.

Harrie Kolsteeg is directeur van het opleidingsinstituut voor ACT opleidingen, StressWise Academy

Corona in Nederland, wat betekent dit voor ons opleidingsinstituut?

Nederland is in 2022 weer open gegaan. Alle maatregelen zijn van de baan. Gelukkig. Voor ons opleidingsinstituut van groot belang, want wij zien onze studenten graag ‘live’ op onze locaties. Ervaringsgericht onderwijs kan eigenlijk maar op één manier plaatsvinden, en dat is naast elkaar zien en horen ook elkaars aanwezigheid voelen. Communicatie vindt niet alleen verbaal, maar ook non-verbaal plaats. Sterker, de non-verbale component is veel groter dan de verbale. Dus dat we weer in alle vrijheid op onze locaties mogen lesgeven is een groot goed. Maar corona speelt nog steeds een rol in onze samenleving en daarom blijven wij waakzaam en voorzichtig om de risico’s te beperken. En dat doen wij samen met jou. Gezondheid is ons grootste goed en dus staat veiligheid voorop.

Harrie Kolsteeg, directeur StressWise Academy

De vier pijlers van WerkGeluk, een positieve werkcultuur creëer je samen. ACT: alle zuilen in relatie tot WerkGeluk. Diverse vormen van coachen: provocatief coachen, oplossingsgericht coachen. Eigen ervaringen met diverse modellen en theorieën voor meer WerkGeluk. Timemanagement en mind management, geweldloze communicatie.

Onze lessen vinden op locatie plaats, veiligheid staat voorop

  • Bij klachten: blijf thuis, doe een thuistest.
  • Bent je positief getest? En heb je dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als zij al gevaccineerd zijn. Laten we elkaar beschermen. Kom alleen naar de lesdag als je geen corona-achtige klachten hebt.
  • Houd zoveel mogelijk afstand van anderen, gun elkaar de ruimte.
  • Geef andere mensen geen hand, maar een ‘boks’. Was regelmatig je handen. Hoest en nies in je elleboog.
Wij willen graag weten of je in ons team past, en hierbij draait het voornamelijk om onze kernwaarden. Als jij deze waarden weet uit te dragen in je leven en je werk dan is er een grote kans dat we in de nabije toekomst samenwerken.

Ventilatie en mondkapjes

  • Wij houden de tussendeuren en ramen zoveel mogelijk open en tussendoor zetten we ook buitendeuren open om te luchten. Neem voor de zekerheid een warme trui mee om niet te koud te worden. Uiteraard verwarmen we alle ruimtes zo goed mogelijk.
  • Mondkapjes zijn niet meer verplicht, maar voel je vrij om een mondkapje te dragen als je daar behoefte aan hebt.
  • Wij streven ernaar om zoveel mogelijk lessen op onze locaties te laten plaatsvinden, aangezien wij ervaringsgerichte opleidingen aanbieden. Mocht je corona hebben of ziek zijn of om een andere reden niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je toch actief deelnemen aan de lessen in ons hybride lokaal.
Goed samenwerken gaat niet vanzelf. In deze module maken we kennis met Positieve psychologie en Prosocial.

Wij informeren je direct als er iets verandert

Mocht er iets veranderen in de situatie in Nederland en in de aanpak van de overheid, dan nemen wij gepaste maatregelen die geen (of zo min mogelijk) schade opleveren voor de kwaliteit van ons onderwijs en de gezondheid van studenten, docenten en medewerkers. Veilig onderwijs op onze locaties heeft de voorkeur. (Gedeeltelijk) online onderwijs is een goed alternatief, zeker met ons nieuwe hybride lokaal. Hierover lees je meer op onze pagina met het opleidingen overzicht.

Naar het overzicht

Studiegids aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.