Krijg cliënten doorverwezen via het StressWise platform
CliëntGarantie voor onze therapie-opleidingen
Je kunt rekenen op onze ondersteuning, ook na de opleiding
Ontdek het hier
Krijg cliënten doorverwezen via onze collega-platformen

ACT & Psychosociaal Therapeut

Wat houdt CliëntGarantie in?

Onze therapeut-opleidingen bieden je de mogelijkheid tot samenwerking met StressWise. Je krijgt dan kosteloos cliënten doorverwezen naar je eigen praktijk. De garantie betekent dat je jaarlijks in elk geval enkele cliënten krijgt toegewezen. Het aantal cliënten kan flink oplopen afhankelijk van de vraag. Een goede reden om voor een opleiding bij StressWise Academy te kiezen. De opleidingen waarvoor onze CliëntGarantie geldt zijn:

  • ACT & Psychosociaal Therapeut
  • ACT Therapeut
  • Relatietherapeut
  • MCT-a Metacognitieve Therapie

StressWise heeft ook regelmatig vacatures voor psychologen, psychosociaal therapeuten, relatietherapeuten en coaches die zijn opgeleid bij StressWise Academy.

Sluit je aan bij de coach-pool van StressWise in Bedrijf

Een andere mogelijkheid die StressWise Academy je biedt is toegang tot onze coach-pool. Als je teams en/of individuele werknemers in het bedrijfsleven wilt coachen, kun je je opgeven voor onze coach-pool. StressWise krijgt flink wat aanvragen om stress te verminderen en het WerkGeluk te vergroten in het bedrijfsleven. Wij doen dit onder het motto ‘Humanizing Organizations’, het menselijker maken van organisaties en het weer soepel laten verlopen van communicatie. Na een opleiding bij StressWise Academy kun je je aansluiten bij onze coach-pool. Zo bieden we jou kansen om waardevol werk te doen binnen organisaties, vaak samen met andere collega’s.

Ga naar onze opleidingen

Studiegids aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.